<

64-річний педофіл з Луцька розбещував неповнолітню онуку

Цей запис опубліковано більш як рік тому
03:44 | 11.12.2020 / Новини / , /
Перегляди
17
/ 1 коментар

Зять 63-річного лучанина підозрює свого тестя у розбещенні семирічної доньки. Дитина зізналася батькові, що своєрідні «пестощі» літній чоловік пропонував їй неодноразово, мастурбував при ній та за відмову «любити» карав фізично.

Водночас, дізнавшись зі слів доньки про інцидент, у мами дівчинки стався нервовий зрив, оскільки вона сама у дитинстві неодноразово потерпала від домагань рідного батька, – пишуть Волинські Новини.

Про пікантну і водночас жахливу ситуацію, що трапилась у його родині, розповів батько семирічної Варвари Едуард Г.

Зі слів чоловіка, перебуваючи із дружиною в окремому приміщенні, він почув дивні звуки, що долинали зі спальні дитини. Прибігши у кімнату, подружжя застало роздягнену дівчинку та її 63-річного дідуся Петра В. На запитання, чому кричала, дитина відповіла, мовляв, «дід робив їй боляче», торкаючись статевих органів.

«Коли моя дружина Руслана дізналася те, про що розповіла донька, у неї почалася істерика. Виявилося, що в дитинстві вона та її рідна сестра Олександра також неодноразово потерпали від домагань рідного батька. Через нього до 15 років спали у спортивних костюмах, постійно тікали з дому. Жінка про все мені розповіла. Про все знала її мати Галина, яка нічого не робила, щоб захистити доньок. Тепер у мене рухнуло все.

Мої дівчата у сім’ї ходять чорні від горя. Щодня їм доводиться перетинатися в одному домі з цим покидьком. Ми з 15-річним сином, якби могли, убили б його. Але це не варіант, бо будемо винуваті, що «образили дідуся», і ніхто нічого не доведе. Не хочу калічити життя сину і сам сідати за ґрати. Але хочу законного покарання для цього збоченця», – каже лучанин.

Зі слів Едуарда, 24 листопада він разом із дружиною, її сестрою та семирічною донькою звернулися до поліції. Однак, наголошує чоловік, у поліції у них просто відібрали пояснення і «провели бесіду» з тестем, який, зрештою, заявив, що йдеться про квартирне питання, мовляв, його «обмовляють, бо хочуть виселити з хати.

«Моя дружина – власниця житла. Якби ми хотіли, і так його вигнали б. Навіщо нам це все, ще й спекулюючи на долі дитини?» – обурюється чоловік.

Своєю чергою, і мама дівчинки, і її сестра зізналися, що в дитинстві та у підлітковому віці рідний батько торкався до статевих органів та мастурбував у їхній присутності.

«Коли дружина почула, що сталося з нашою донькою, вона накинулася на старого з кулаками і криками: «Я ж просила тебе, хоча б Варю не чіпай!» За останній рік ми з дружиною помітили разючі зміни у поведінці дитини.

У 5 років донька вже знала літери алфавіту, читала по складах. Але тепер у школі вона не читає, не пише, не спілкується з однолітками. Поводить себе неадекватно – кричить, плаче, особливо коли починаю її розпитувати про пережите. Каже, що не любить дідуся, бо той б’є її, зокрема по спині, і каже, що таким чином навчить її себе «любити», – ледве стримуючи себе від гніву розповідає Едуард.

Також чоловік зізнається: будучи годувальником у сім’ї, не може спокійно відлучатися на роботу, адже віднедавна його донька і дружина панічно бояться лишатися удома.

Поки що окремо від кривдника родина жити не може через фінансові труднощі. Проте Едуард запевняє, що робить усе можливе, аби відокремитися від тестя, хоча житло, до слова, належить його законній дружині.

«Виходить, що через нього ми маємо покидати власний дім? Я прошу поліцію зреагувати на ситуацію і не доводити мене й мого сина до гріха та в’язниці у разі ігнорування та замовчування ситуації», – наголосив насамкінець батько сімейства.

Як повідомили в Головному управлінні нацполіції у Волинській області, стосовно цього факту в батьків відібрана заява та пояснення, поліція перевіряє інформацію про цей інцидент та після спілкування з дитиною та психологами у відомстві прийматимуть рішення про внесення справи в ЄРДР.




один коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

19 Квітня, П’ятниця
18 Квітня, Четвер