<

5-річна українка потрапила до лікарні у Єгипті: підозрюють зґвалтування, мама заперечує

Цей запис опубліковано більш як рік тому
22:11 | 4.09.2020 / Новини / , /
Перегляди
12
/ Коментарі відсутні

На популярному курорті Шарм-ель-Шейх в Єгипті сталась трагедія з 5-річною дівчинкою з міста Суми. Дитину, яка відпочивала там з батьками, госпіталізували в місцеву лікарню із специфічними травмами статевих органів. Після гінекологічного огляду медики запідозрили, що дитину зґвалтували і звернулись у поліцію.

Як розповіли ТСН у пресслужбі поліції Сумської області, про цей випадок, що стався ще у червні, правоохоронці дізнались від Міністерства закордонних справ України.

Їм надійшов лист від МЗС датований 19-го серпня про те, що в лікарню Шарм-ель-Шейха доставили 5-річну мешканку Сум, для надання медичної допомоги з ознаками зґвалтування.

«За інформацією посольства України, цій малолітній дитині було невідкладно проведено операцію, а також здійснено огляд лікарем-гінекологом. Під час огляду було виявлено специфічні фізичні травми, що могли бути отримані врезультаті дій насильницького характеру», – розповіли у пресслужбі поліції Сумської області.

Тим часом, за даними поліції, мати дитини стверджує, що її доньку не ґвалтували. Дівчинка нібито травмувалась внаслідок невдалого стрибка в басейні.

Зараз цю інформацію перевіряють слідчі та встановлюють усі обставини інциденту.

За цим фактом вчора, 3 вересня, правоохоронці Сумського відділу поліції відкрили кримінальне провадження за частиною 4 ст.153 (Сексуальне насильство) Кримінального кодексу України.

ТСН надіслав запит в Міністерство закордонних справ України, аби уточнити деталі цієї справи. У пресслужбі відомства пообіцяли з’ясувати інформацію та надати відповідь.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

29 Березня, П’ятниця
28 Березня, Четвер