<

5 додатків для смартфона, без яких вам не обійтися. Поради від «КПІ-СЕРВІС»

Цей запис опубліковано більш як рік тому
13:36 | 10.01.2020 / Новини /
Перегляди
39
/ коментарі 3

Заглядаючи в Google Play власник смартфону на ОС Android може надовго замислитися над тим, які додатки встановити. Адже на кожну функцію, потребу чи бажання тут завжди є щось цікаве, і в кількох сотнях варіантів. Який розділ каталогу ви б не вибрали, тут є безліч найрізноманітніших проєктів.

Як же вибрати програму, яка принесе користь і не буде залишатися мертвим вантажем в пам’яті вашого смартфону?

Сотні тисяч відгуків, рейтингова система сортування, розділ популярних новинок – усе це допомагає прийняти правильне рішення і додати в ваш гаджет тільки корисні програми. Інтернет-видання «БУГ» разом з магазином «КПІ-СЕРВІС» вирішили представити свою версію списку із 5 додатків, без яких не обійтися.

HD Videobox

В цьому додатку можна швидко знайти нові серії улюблених серіалів, улюблені старі фільми та новинки кінематографу.

YouCam Perfect

Перед вами  хороша можливість об’єднати селфі-камеру, фоторедактор і коректор зовнішності в одному додатку. Головна відмінність програми від аналогів – універсальність. Тут ви зможете не тільки зробити знімок чи накласти на нього фільтр “на льоту”, але і прибрати маленькі зморшки, зробити шкіру більш свіжою і гладкою, навіть якщо вчорашній вечір був трішки більше запальним, аніж ви очікували.

Dr.Web Antivirus

Це антивірус, який буде постійно захищати ваш мобільний пристрій від усіх видів розповсюджених і небезпечних загроз.

Додаток має в собі безліч сервісів, орієнтованих на одну ціль – захистити Ваш смартфон.

Dr.Web Antivirus – це один з найкращих антивірусів, які можна знайти для пристрою на Android. Він не лише корисний, але й має зручний інтерфейс, чудово адаптований під різні розміри екранів.

ShareMe (MiDrop)

Даний додаток призначений для обміну файлами без підключення до інтернету та використання USB кабелю чи Bluetooth.

Бувають випадки, коли потрібно терміново «передати» файл, а інтернету немає, та й кабель USB забули. На допомогу приходить додаток ShareMe (MiDrop). За його допомогою можна відправити на інший смартфон файл будь-якого розширення та «ваги».

Parental Control Кроха

«Батьківський контроль Kroha» призначений для інформаційно безпеки дітей. Ви маєте можливість керувати часом, протягом якого дитина зможе користуватись смартфоном чи планшетом, відстежувати місце розташування пристрою, блокувати веб-сайти, використовувати нічний режим та функцію захисту очей, а також переглядати історію дзвінків і смс. Використовуйте «Батьківський контроль Kroha» щоб налаштувати блокування програм та обмежити  час використання смартфону дитиною.




коментарів: 3
  1. Шановні, то кого слухати?!
    Другі спеціалісти розказують про те, що всілякі оті програми (антивірусники) просто непотрібний хлам, який лише займає пам’ять і погіршує роботу смартфона?!!

  2. Існує чотири базових рівня антивірусних продуктів: безкоштовний, платний антивірус, люкси, а також “преміум” люкси. Безкоштовний антивірус зазвичай дає найбільш основні функції, і, як ви переходите до платних антивірусних програм, до апартаментів і преміум-апартаментів, кількість включених функцій збільшується. Найвища версія антивіруса може включати функції, такі як захист від крадіжки особистих даних, брандмауери, батьківський контроль та засоби продуктивності системи.

    Я особисто маю чим дорожити і що втрачати у вигляді інформації. І вже знаю різницю між безкоштовним і платним..
    Якщо у Вас немає такої необхідності, можна взагалі не встановлювати. В телефоні кожної людини можна знайти щось, що можна використати.

  3. Я особисто маю чим дорожити і що втрачати у вигляді інформації. І вже знаю різницю між безкоштовним і платним..
    Якщо у Вас немає такої необхідності, можна взагалі не встановлювати. В телефоні кожної людини можна знайти щось, що можна використати. Головне кому він в руки попаде

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

23 Квітня, Вівторок