<

Важкохворій дівчинці з Горохівщини терміново потрібно зібрати кошти на реабілітацію

Цей запис опубліковано більш як рік тому
11:21 | 14.10.2020 / Новини / /
Перегляди
5
/ Коментарі відсутні

До 26-го жовтня хворій на ДЦП, гідроцефалію головного мозку та інші недуги 10-річній Вікторії Павлік із села Скобелка Горохівського району потрібно зібрати непідйомну для сім’ї суму коштів у понад 51 тисячу гривень.

Перед реабілітацією у Міжнародній клініці Козявкіна у місті Трускавець Львівської області, Вікторії призначили ще курс препаратів для підтримки загального стану здоров’я та серця. Про це БУГу повідомила мама дівчинки Леся Павлік.

До курсу реабілітації лишився тиждень, потрібно зібрати 51 тисячу 104 гривні.

Нагадаємо, 10-річна Вікторія Павлік, у якої діагностували прогресуючу гідроцефалію головного мозку, ДЦП та ще низку захворювань, потребує операції на головний мозок в Ізраїлі, яку закордонні лікарі оцінюють у 100 тисяч доларів. Батьки скаржаться, що за довгий період часу цю суму їм так і не вдалося зібрати.

Окрім того, на препарати, що вгамовують епілептичні напади та підтримують стан здоров’я дівчинки, постійно потрібно витрачати близько п’яти тисяч гривень на місяць.

Батьки просять усіх, хто має можливість і бажання, долучитись та допомогти дитині пройти відновлювальну реабілітацію та щиро дякують за кожну копійку!

Номер картки ПриватБанку:

5168 7427 1002 1423 – Павлік Леся Олексіївна

Номер телефону мами – 097 873 16 63.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

18 Квітня, Четвер
17 Квітня, Середа