<

45-річний мешканець Дніпра побив та пограбував пенсіонерку у Луцьку

Цей запис опубліковано більш як рік тому
17:54 | 31.01.2022 / Новини / , /
Перегляди
211
/ Коментарі відсутні

28-го січня у Луцьку до поліції звернулася 65-річна місцева жителька й повідомила, що невідомий наніс їй тілесні ушкодження та відкрито заволодів 10 тисячами доларів США.

В ході слідчих дій правоохоронці встановили, що нападник працював за шахрайською схемою «ваш син потрапив у ДТП», повідомляє прес-служба поліції.

До заявниці зателефонував нібито син, який повідомив, що потрапив ДТП і йому терміново потрібні гроші на лікування. Кошти мав забрати його знайомий, він вже буквально за декілька хвилин був у помешканні жінки.

Проте громадянка хотіла запевнитись, що інформація правдива, і зателефонувати на дійсний номер своєму сину. Саме в той час грабіжник наніс їй тілесні ушкодження, забрав кошти і зник у невідомому напрямку.

Особу зловмисника одразу ж встановили – це 45-річний мешканець Дніпра. Грабіжника затримали рівненські патрульні на стаціонарному посту Сарни. Викрадені гроші вилучили. 

Йому вже оголосили про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 186 (Грабіж) КК України. Луцький міськрайонний суд обрав запобіжний захід – 60 діб тримання під вартою без права внесення застави. 

Читайте також: Мати і дочка обкрадали квартири у Нововолинську та Луцьку.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер
24 Квітня, Середа