<

41 населений пункт звільнено – Зеленський

Цей запис опубліковано більш як рік тому
23:27 | 10.11.2022 / Новини / , /
Перегляди
98
/ Коментарі відсутні

10-го листопада президент України Володимир Зеленський повідомив, що станом на сьогодні звільнено 41 населений пункт України від російських загарбників.

Про це йдеться у вечірньому зведенні президента.

«Кількість українських прапорів, які повертаються на своє законне місце в межах оборонної операції, що триває, – вже десятки. 41 населений пункт звільнено. Дякую всім нашим героям, які забезпечують це просування… Але, радіючи, всі ми маємо пам’ятати і зараз, і завжди, що означає цей рух: що кожен крок наших сил оборони – це життя наших воїнів.

Життя, які віддаються за свободу для українців. Усе, що відбувається зараз, досягнуто місяцями жорстокої боротьби. Досягнуто і хоробрістю, і болем, і втратами. Це не ворог іде – це українці великою ціною женуть окупантів. Як і на сході нашої країни – на Харківщині. Як іще раніше на півночі – Київщині, Сумщині, Чернігівщині. Зараз – Миколаївщина, Херсонщина», – сказав Зеленський.

Він зазначив, що російські війська після відступу залишають після себе тисячі мін і боєприпасів, вказавши на масштабні замінування у Херсоні.

За його словами, слідом за ЗСУ у звільнені населені пункти заходить поліція, сьогодні – у Калинівське, Бобровий Кут, Євгенівку, Коцюбинське та Снігурівку, де розпочалися стабілізаційні заходи.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер