<

Екснардепка Чорновіл напала на журналіста у суді над Пашинським

Цей запис опубліковано більш як рік тому
02:06 | 19.10.2019 / Новини / , /
Перегляди
1
/ Коментарі відсутні

Колишня народна депутатка Тетяна Чорновол напала на журналіста видання «Правовий контроль Україна» Дмитра Кучера під час судового засідання екснардепа Сергія Пашинського. 

Про це інформує у фейсбук голова Національної спілки журналістів України Сергій Томіленко..

“На суді перебував за редакційним завданням, – розповідає у коментарі НСЖУ Дмитро Кучер. – Запитав у пані Чорновол про її ставлення до рішення суду, вона коротко відповіла – якесь класичне висловлювання. Тоді я перевів камеру на Парубія, який обіймався з Пашинським і вони про щось говорили. А з лівого боку стояла пані Чорновол, яка раптом вихопила в мене телефон, щоб я не знімав. Я вирішив забрати телефон назад, адже він досить дороговартісний, і поки повертав, пані Чорновол мене подряпала”.

Після цього присутній чоловік, за припущенням Кучера – товариш Тетяни Чорновол, почав виштовхувати із залу суду журналіста.

“Я вирішив такого не терпіти, став у стійку і відштовхнув його корпусом. Після цього він мене більше не чіпав, – розповідає Дмитро. – Є відеозапис, на якому видно, як пані Чорновол вихоплює в мене телефон”.

На місце події журналіст викликав поліцію. А також написав заяву за 171 ст – перешкоджання законній професійній діяльності журналіста.

Дмитро Кучер є телевізійним журналістом, працював раніше на телеканалах 1+1, 112 Україна, радіо RTi та сайті “ЙОД медіа”.

18-го жовтня Апеляційний адміністративний суд Києва залишив під вартою екснардепа Сергія Пашинського, якого раніше заарештували на два місяці за підозрою у заподіянні тяжких тілесних ушкоджень мешканцю Київської області Вʼячеславу Хімікусу.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

19 Березня, Вівторок
18 Березня, Понеділок