<

“353 мільйони гривень для 10-ї шахти неодмінно слід передбачити у проекті Державного бюджету на 2016 рік”, – голова Волинської ОДА

Цей запис опубліковано більш як рік тому
16:28 | 27.10.2015 / Новини /
Перегляди
2
/ Коментарі відсутні

У форматі робочої зустрічі тристоронньої соціально-економічної ради сьогодні на актуальні теми поспілкувалися голова облдержадміністрації Володимир Гунчик, керівник Волинського обласного об’єднання організації роботодавців України Володимир Цибульський та голова обласної Федерації профспілок Іванна Дубинка-Філозоф. Слід зауважити, що зустріч відбулася за участі голови Федерації профспілок України Григорія Осового.

Зібралося поважне товариство на території АП «СКФ Україна». Місце зустрічі визначили не лише тому, що Володимир Цибульський очолює відповідне підприємство, а радше тому, що СКФ – доволі яскравий приклад соціально-відповідального бізнесу, котрий цінує кожного працівника, що є пріоритетом і для профспілок, – повідомляє відділ інформаційної політики облдержадміністрації.

Спершу оглянули виробництво. Потому Володимир Цибульський поінформував присутніх про стан справ на підприємства, особливо акцентував на соціальній політиці компанії, спрямованій на працівника, коротко окреслив шлях становлення підприємства.

– Розумію, що влада в жодному разі не має права вказувати профспілкам, як поводитися чи яку позицію обирати, – наголосив Володимир Гунчик, звертаючись до Григорія Осового. – Тому хочу закцентувати увагу на важливих для Волині моментах і сподіваюся на розуміння, позаяк за тим – тисячі працівників.

А зупинився голова облдержадміністрації на трьох моментах. Спершу нагадав, що завершення будівництва шахти № 10 «Нововолинської» – більше ніж важлива справа. Адже за тим – розвиток волинської Мекки шахтарів, добробут гірників та їх сімей. Відтак керівник найвищої виконавчої гілки влади в області прохав голову Федерації профспілок України донести відповідну інформацію до керівництва держави.

– 353 мільйони гривень для 10-ї шахти неодмінно слід передбачити у проекті Державного бюджету на 2016 рік, – підкреслив Володимир Гунчик. – Якщо про це говоритимуть ще й профспілки, ефект буде сильніший. Окрім того, актуальним є реформування дорожньої галузі й ситуація з автодорами – непроста. Третій момент, на якому акцентую, «Волиньторф» має бути комунальним підприємством. Держава, будучи власником, але не зовсім ефективним, повинна делегувати повноваження управління місцевій громаді. Про ці моменти потрібно говорити, вони мають звучати й від профспілок.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

23 Квітня, Вівторок
22 Квітня, Понеділок