<

Гузь підтримує розпуск Верховної Ради

Цей запис опубліковано більш як рік тому
18:44 | 20.05.2019 / Новини / /
Перегляди
0
/ коментарів 8

Народний депутат Ігор Гузь підтримує розпуск парламенту і каже, що знову балотуватиметься.

Про це він розповів у коментарі Першому.

Нагадаємо, Володимир Зеленський під час інавгураційної промови заявив, що розпускає парламент восьмого скликання і позачергові вибори відбудуться за два місяці.

«В мене нормальна реакція. Дійсно, коаліції в парламенті вже немає протягом тривалого часу. Думаю, це буде підставою для розпуску. А так перезавантаження влади: новий президент, новий парламент і уряд – думаю, це цілком нормальні речі. Не бачу ніяких проблем в цьому контексті і підтримую розпуск», – розповів парламентар.

«Очевидно, кандидат, а тепер президент, який отримав 73% підтримки в другому турі, розуміє, що саме зараз частина з цих виборців буде готова голосувати за його політичну силу більше, ніж це буде в жовтні, тому нормальний розрахунок. Узурпація влади була станом на сьогодні: Кабмін, в парламенті – найбільша фракція у Блоку Петра Порошенка. Якщо люди вважають, що в парламенті повинно бути багато представників Зеленського, будь ласка, не бачу в цьому проблем», – пояснив він.

Також Ігор Гузь заявив, що братиме участь у позачергових виборах до Верховної Ради.

«Якщо не зміниться законодавство, то я без сумніву буду балотуватись від свого округу і я про це говорив виборцям. Від якої політичної сили – будемо визначатись, тому що є багато пропозицій. Я знаю, що є багато політичних сил, які готові і підтримати, і пропонують висуватись. Думаю, потрібно тиждень-два на політичні консультації», – резюмував Ігор Гузь.




коментарів: 8
  1. А КРАЩОГО ДЕПУТАТА ПО НАШОМУ ОКРУГУ І НЕ БУЛО…МОЛОДИЙ,ЕНЕРГІЙНИЙ І ЩО БУЛО В ЙОГО СИЛАХ СТАРАВСЯ ДОПОМОГТИ.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

18 Квітня, Четвер