<

ДТП під Луцьком: зіткнулись три автівки, винуватець аварії – п’яний

Цей запис опубліковано більш як рік тому
09:54 | 19.04.2019 / Новини / /
Перегляди
0
/ Коментарі відсутні

18 квітня о 21:44. у с.Рованці Луцького району, біля автомийки самообслуговування сталося ДТП за участю трьох автомобілів – Alfa Romeo (на польській реєстрації), Opel Vectra та Reno Megane. Винуватець автопригоди перебував в стані алкогольного сп’яніння.

Про це повідомляють Волинські Новини зі слів очевидців.

Як пояснили очевидці, водій Alfa Romeo спочатку рухався у своїй полосі (у напрямку вул.Дубнівської), а після засліплення фарами вантажівки, яка рухалася на зустріч, водій тимчасово втратив керування і виїхав позаду вантажівки на зустрічну смугу, та помітивши, що на нього рухається авто, зрозумів, що знаходиться не в своїй смузі і почав блимати фарами зустрічному автомобілю.

Уникаючи зіткнення, водій Opel Vectra, який рухався на великій відстані позаду вантажівки, виїхав на зустрічну смугу, та на жаль не встиг перебудуватись і отримав боковий удар, після чого авто розвернуло та зупинилося на зустрічній смузі. Позаду рухалося ще одне авто, водій якого не встиг зреагувати, тому відбулося ще одне зіткнення – лобове.

Всі учасники ДТП живі, хоча потребували медичної допомоги, адже були серйозні травми. Серед потерпілих – водій Alfa Romeo (власне винуватець ДТП), та водій останнього авто – Reno Megane.

Винуватець автопригоди перебував в стані алкогольного сп’яніння.

На місці аварії працювали дві карети швидкої допомоги та патрульні.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

29 Березня, П’ятниця
28 Березня, Четвер