<

Автомайдан поїхав до штабу Зеленського з вимогою здати аналізи повторно, як це зробив Порошенко

Цей запис опубліковано більш як рік тому
21:28 | 10.04.2019 / Новини / , , /
Перегляди
0
/ коментарі 4

У Києві під офіс команди кандидата у президенти Володимира Зеленського в Печерському районі приїхали люди з символікою Автомайдану, закликають кандидата здати аналізи VADA. Петро Порошенко погодився і здав аналізи 10 квітня повторно.

Про це близько 16.20 повідомила у Фейсбуці команда Зеленського, передає УП.

Коментатор запевнив, що на місці події є патруль поліції.

Згодом громадський рух Автомайдан у Фейсбуці публікував інформацію про те, що активісти збираються до офісів Зеленського і Адміністрації президента “з вимогою здати тести та довести, що кандидати не наркомани і не алкоголіки”.

До цього остання публікація на сторінці руху датована 5 грудня 2018 року. Водночас, всеукраїнське об’єднання “Автомайдан” пізніше опублікувало спростування інформації.

За словами активісти ВО Катерини Бутко, громадський рух, котрий приїхав під стіни офісу Зеленського, немає до них ніякого відношення. 

Також вона розповіла, що після Майдану з’явилося багато фейкових сторінок об’єднання, які активізовуються ближче до важливих державних подій, наприклад, виборів. 

Нагадаємо,10 квітня український боксер Володимир Кличко закликав кандидатів у президенти приїхати з 15-ї до 18-ї години на стадіон НСК “Олімпійський” для здачі аналізів представникам VADA.

Порошенко погодився і здав аналізи повторно, які відправлять у США, а в Зеленського – відмовилися.

Чинний президент сказав, що не знає вартості дослідження волонтерської антидопінгової організації VADA, якій здав аналізи, бо не платив за неї.

Відповідаючи на питання, чи не вважає він процедуру принизливою, президент зазначив, що “навпаки, непроходження цього тесту є приниженням країни”.

“Результати, мабуть, будуть на початку наступного тижня, тому що потрібно від 48 до 71 годин”, – пояснили експерти VADA.




коментарів: 4

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

18 Квітня, Четвер