<

30-річна погоня за водійськими правами: британка взяла тисячу уроків та змінила сімох інструкторів, але досі не отримала посвідчення водія

Цей запис опубліковано більш як рік тому
06:24 | 30.08.2021 / Новини / , /
Перегляди
375
/ коментарі 4

Мешканка Великої Британії Ізабель Стедман вже 30 років не може здати на отримання водійського посвідчення.

Вона навіть зверталася за допомогою до гіпнотизерів, інформує ТСН із посиланням на The Sun.

Зазначається, що Стедман вперше сіла за кермо у віці 17-ти років, але відтоді так і не зуміла отримати “права”. 47-річна жінка за цей час змінила близько семи інструкторів, взяла понад тисячу уроків та витратила 10 тисяч фунтів. Утім, все виявилося марним.

Причина її невдач полягає в тому, що вона дуже нервує на перехрестях з круговим рухом і навіть іноді непритомніє від страху. В одному з таких випадків інструктору довелося схопити кермо, щоб уникнути аварії.

“Тим не менш, щоразу, коли сідаю в машину, мені здається, ніби я ніколи раніше не була за кермом. Я цього не розумію. Схоже, я так нервую і перевантажуюсь, що мозок просто відключається, і в результаті я непритомнію на кілька секунд. Коли прокидаюся, ми стоїмо на узбіччі дороги, тому що інструктору довелося схопитися за кермо”, – сказала Стедман.

Жінка всіляко намагалася перемогти фобію. Вона зверталася як до медиків, так і до гіпнотизерів. Але ні тим, ні іншим не вдалося вилікувати Стедман. До того ж такому страху нічого не передувало. Британка жодного разу не потрапляла в аварію і навіть не ставала очевидцем великої ДТП з постраждалими.

Як зазначається, Стедман, як і раніше, сподівається отримати можливість керувати автомобілем, проте поки страх бере над нею гору. У її дітей, які теж готуються до отримання прав, подібних проблем з водінням немає.




коментарів: 4

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

28 Березня, Четвер