<

На Ківерцівщині – смертельна ДТП, один з водіїв був п’яний

Цей запис опубліковано більш як рік тому
13:05 | 22.02.2019 / Новини / /
Перегляди
10
/ 1 коментар

21 лютого близько 19 години на автодорозі в селі Дачне Ківерцівського району сталася ДТП за участі трьох транспортних засобів. Зіткнулися автомобілі Mercеdеs-124, Chevrolеt Aveo та автобус Богдан. У ДТП загинули водій та пасажирка автомобіля Chevrolеt Aveo, ще одну пасажирку цього ж транспортного засобу, 9-річну дитину госпіталізували.

По це повідомляє сектор комунікації поліції Волинської області.

З’ясовано, що за кермом автомобіля Mercеdеs-124 перебував 45-річний житель райцентру Ківерці. Під час проведення огляду попередньо встановлено, що він був у стані алкогольного сп’яніння.

Автомобілем Chevrolеt Aveo керував 44-річний житель Луцька. Він та 32-річна пасажирка цього транспортного засобу, жителька обласного центру, загинули на місці ДТП. Іншу пасажирку автомобіля Chevrolеt Aveo, 9-річну жительку Ківерцівського району, госпіталізували в реанімацію Волинської обласної дитячої клінічної лікарні.

За кермом автобуса «Богдан» перебував 58-річний житель Луцька. Він у ДТП не травмувався.

Вирішується питання щодо затримання водія автомобіля «Mercеdеs-124» відповідно до ст.208 Кримінального процесуального кодексу України та відкриття за фактом порушення правил безпеки дорожнього руху кримінального провадження за ознаками злочину, передбаченого ч. 3 ст. 286 Кримінального кодексу України.

Йдеться про порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинило загибель кількох осіб. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від п’яти до десяти років.

Поліцейські з’ясовують усі обставини дорожньо-транспортної пригоди.




один коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

16 Квітня, Вівторок