<

У Любешівському районі жінку, яка вбила новонароджену дитину, покарали на рік умовно

Цей запис опубліковано більш як рік тому
23:51 | 19.02.2019 / Новини / /
Перегляди
3
/ коментарі 4

У Любешівському районі жінка, яка народила здорову дитину в себе вдома, поклала її в відро, де немовля і задихнулося. За цей злочин жінка отримала 1 рік умовного покарання.

Про це йдеться у вироку Любешівського районного суду Волинської області від 13 лютого, -передають Волинські новини.

Як вдалося встановити під час судового засідання, 13 липня 2018 року обвинувачена, будучи вагітною, перебувала у спальній кімнаті свого будинку. Так, жінка самостійно без кваліфікованої медичної допомоги народила живу, доношену та життєздатну дитину чоловічої статі вагою 4210 грамів та зростом 54 сантиметри із відсутніми ознаками недоношеності та без вад розвитку.

Одразу після пологів на ґрунті емоційної напруги, викликаної пологами, психічними та фізіологічними процесами, що їх супроводжували, перерізала пуповину дитини. Після цього обвинувачена, помістивши ганчір’я із тканини на дно відра, поклала у нього новонароджену дитину головою донизу, зробивши неможливим надання дитині вільного дихання через закриття отворів носа та рота ганчір’ям.

В подальшому жінка помістила відро із тілом немовляти до пакета та, щоб приховати дитину, поклала на її сідниці дві тканинні футболки та залишила у кімнаті, де відбувались пологи. У такий спосіб обвинувачена вчинила умисне вбивство своєї новонародженої дитини відразу після пологів.

У підготовчому судовому засіданні стороною захисту заявлено клопотання про затвердження угоди про примирення.

Отож, суд визнав жінку винною та призначив покарання у виді 3 років позбавлення волі, однак на підставі ст. 75 КК України звільнив від цього покарання, якщо протягом року вона не вчинить нового злочину.




коментарів: 4
  1. тобто якщо на протязі року вона ще раз покладе нову дитинку у відро то вже тоді точно посадять на пару років, гуманно

  2. Це пі…дец люди добрі….. Так нафіга убивати????? Віднеси у лікарню…. Як ВОНО буде жити далі?..

  3. Це просто капець!!!!! Що це за покарання таке її в теж відро потрібно і вниз головою. Де наше правосуддя на що ви дивитися?????

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

24 Квітня, Середа
23 Квітня, Вівторок