<

За добу рятувальники ліквідували 5 пожеж на Волині

Цей запис опубліковано більш як рік тому
14:44 | 19.02.2019 / Новини / , /
Перегляди
2
/ Коментарі відсутні

Протягом 18 лютого рятувальники погасили пожежу в житловому будинку Ковеля, господарській споруді у Любомлі. Також горіла суха трава біля річки у Турійську та два автомобілі у Ковельському та Ківерцівському районах.

Про це повідомляють Волинські рятувальники.

18 лютого о 08:12 до служби порятунку надійшло повідомлення, що в місті Ковелі на вулиці Театральна у двоповерховому цегляному житловому будинку в одній з квартир виникла. Вже за 4 хвилини на місце події у складі двох відділень прибули працівники 4-ї державної пожежно-рятувальної частини, які о 08:28 приборкали загорання у приміщенні ванної кімнати.

Причина пожежі – встановлюється.

О 17:15 у місті Любомлі на вулиці Володимирській загорілась господарська споруда з піноблоків. На місце події прибули працівники 10-ї державної пожежно-рятувальної частини, які о 17:47 загасили вогонь. Вогнем знищено 12 метрів кв.  покрівлі, мопед, сільськогосподарський інвентар, газову плиту, морозильну камеру.

Ймовірна причина пожежі – коротке замикання електромережі.

Того ж дня о 00:35 у селищі Турійськ на березі річки Турія виникло загорання сухої трави та очерету на площі 0,4 га. Пожежу ліквідували працівники 17-ї державної пожежно-рятувальної частини.

Ймовірна причина пожежі – необережне поводження з вогнем невстановлених осіб.

Також рятувальники ліквідували загорання двох автомобілів: у селі Битень Ковельського  та селищі Цумань Ківерцівського районів.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

20 Квітня, Субота
19 Квітня, П’ятниця