<

У Чорноморськ доставили 5 локомотивів зі США для Укрзалізниці

Цей запис опубліковано більш як рік тому
12:42 | 18.01.2019 / Новини / /
Перегляди
2
/ коментарів 5

П’ять локомотивів TE33A Evolution прибули теплоходом BBC Aquamarine зі США й розвантажуються у морському торговельному порту Чорноморськ.

Про це повідомляє прес-служба регіональної філії “Одеська залізниця” ПАТ “Укрзалізниця” у Фейсбуці.

“Судно BBC Aquamarine із п’ятьма локомотивами виробництва General Electric прибуло до порту Чорноморськ. Докери розпочали їх вивантаження. Як і попередні локомотиви, вони будуть направлені до Крюківського заводу, а через деякий час вийдуть на магістралі”, – йдеться у повідомленні.

У лютому 2018 року корпорація General Electric підписала довгострокову рамкову угоду з ПАТ “Укрзалізниця” на 1 млрд доларів.

Перший її етап передбачає постачання 30 вантажних локомотивів TE33A Evolution, виготовлених у США, а також локалізацію певної частини виробництва в Україні, що становить 10% кінцевої вартості угоди.

На першому етапі GE буде використовувати українську сигнальну та радіосистему та певні елементи кабіни. Поступово рівень локалізації в Україні буде доведений до 40%.

АТ “Укрзалізниця” має намір задіяти новий рухомий склад на Мелітопольському, Миколаївському та Маріупольському напрямках.




коментарів: 5

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

19 Квітня, П’ятниця
18 Квітня, Четвер