<

На трасі Луцьк-Ковель зіткнулись два авто, одна людина загинула

Цей запис опубліковано більш як рік тому
15:18 | 12.01.2019 / Новини / /
Перегляди
3
/ 1 коментар

12 січня близько 11 години на автодорозі, сполученням Луцьк-Ковель, поблизу села Свидники Ковельського району зіткнулися мікроавтобус Volkswagen T4 та легковий автомобіль КIA. Водій легковика загинув на місці ДТП. 

Про це повідомляє ГУНП Волинської області.

Близько 11.30 поблизу села Поповичі зіткнулися кросовер КІА та міроавтобус Фольксваген. Як розповіли свідки, внаслідок аварії загинула людина.

За кермом автомобіля КIA, який рухався в напрямку з Луцька до Ковеля, перебував 35-річний житель міста Коломия Івано-Франківської області. Він загинув на місці ДТП, 32-річну пасажирку легковика госпіталізували в реанімацію Ковельського міськрайонного територіального медичного об’єднання.

За кермом Volkswagen T4 перебував 61-річний житель міста Ковель. Його госпіталізували в травматологію медоб’єднання. Пасажира мікроавтобуса, 56-річного жителя Ковельського району, після надання медичної допомоги не госпіталізували.

Передні частини обох машин вщент розбиті. На місці дорожньо-транспортної пригоди працює слідчо-оперативна група головного управління Національної поліції у Волинській області.

За фактом порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинили смерть потерпілого слідчі відомості внесуть до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 2 ст. 286 Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк від трьох до восьми років.

Поліція Волині закликає всіх учасників дорожнього руху бути уважними та обережними, неухильно дотримуватися вимог правил безпеки дорожнього руху. 




один коментар
  1. Спочивай з Богом, Андрію! Дуже дуже шкода! Ти був прекрасною людиною! Співчуття родині!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

23 Квітня, Вівторок