<

У Росії продовжили термін слідства у справі полонених моряків до 25 травня

Цей запис опубліковано більш як рік тому
11:29 | 12.01.2019 / Новини / /
Перегляди
0
/ 1 коментар

Термін попереднього слідства у справі полонених Росією біля Керченської протоки українських моряків подовжено до 25 травня.

Про це повідомляє ТСН з посиланням на російське інформаційне агентство ТАСС.

Джерело інформагентства переконує, що слідство також наполягає на подовженні тримання під вартою українських моряків ще на три місяці.

“Термін слідства у кримінальній справі подовжено до 25 травня. Слідство також наполягає на продовженні терміну арешту обвинуваченим до 26 квітня, тобто на 3 місяці”, – йдеться в повідомленні.

Пораненим українським морякам, з початку 2019 року не надають ліків у ізоляторі “Матроська тиша”.

Про це заявила уповноважена Верховної Ради з прав людини Людмила Денісова, – повідомляє  “Прямий”.

Мовляв, така ситуація склала від початку 2019 року. Хоча українські моряки потребують ще лікування, підтримки, реабілітації, дій лікарів.

“Їх готують перевезти до іншого слідчого ізолятора, а це “Лефортово”, де відбудеться судилище над нашими моряками, вже починаючи з 15 січня”, – заявила омбудсмен.

До слова, РФ може після суду в 2019 році обміняти українських моряків, затриманих після російської агресії в Чорному морі, на росіян, які перебувають в ув’язненні в Україні.




один коментар
  1. Про героя Надя Савченко теж саме казали, що лiкiв не дають, що схудла. Про того поета синцова казали, що пiв року голодував…

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

19 Квітня, П’ятниця