<

27 жовтня на Волині знову застосують графіки вимкнення світла

Цей запис опубліковано більш як рік тому
10:16 | 27.10.2022 / Новини / , , /
Перегляди
817
/ 1 коментар

27-го жовтня на території Волинської області, згідно із розпорядженням диспетчера НЕК «Укренерго», застосовуються графіки аварійних відключень для населення. Також застосовуються графіки обмеження електроенергії та потужності для промислових споживачів.

Порядок застосування черг аварійних відключень, місце відключення та його тривалість визначається за розпорядженням та у повній координації з диспетчером Західного регіону, повідомляють у фейсбуці установи.

Як зауважують, ці заходи дають можливість уникнути хаотичного, некерованого відключення великої кількості споживачів та недопущення виникнення системної аварії.

“Графік аварійних відключень – це не графік із датою і переліком населених пунктів, це перелік ліній електропередач, які підпадають під негайне відключення у разі отримання відповідного розпорядження.

Графік відключень електроенергії надати неможливо, оскільки відключення є не плановими, а аварійними.

Такі відключення почергово вводяться у всіх районах області. Просимо волинян із розумінням поставитись до ситуації, що склалась», – наголосили у «Волиньобленерго».

Також закликають малий, середній бізнес та побутових споживачів з 07:00 до 23:00 мінімалізувати використання енерговитратних приладів: обігрівачів, бойлерів, електроплит, пральних машин, духовок, кондиціонерів, мікрохвильовок.




один коментар
  1. Щодня вимикають ті самі вулиці! У центрі о 9 все світиться як на Бродвеї. Як казав знайомий батюшка : ” не всі однаково будуть поховані.” Це про нас?

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер