<

25 липня в Освітньому домі прав людини в Чернігові розпочнеться Освітній Фест прав людини 2017

Цей запис опубліковано більш як рік тому
16:37 | 23.07.2017 / Новини /
Перегляди
0
/ Коментарі відсутні

10 днів освітніх заходів нон-стоп, більше 30 спікерів з України, Білорусі, Казахстану та Грузії.

Стипендії на участь у Фестивалі вже отримали близько 100 учасників з різних куточків України, які є випускниками Всеукраїнської освітньої програми «Розуміємо права людини». Проте учасником заходів може стати кожен, отримавши запрошення від оргкомітету. Кількість запрошень обмежена. З програмою та умовами участі можна ознайомитися на сайті Фестивалю: https://ehrhfest2017.tilda.ws

25 липня о 10:00 відбудеться перша екскурсія Освітнім домом прав людини в рамках Фестивалю, об 11:00 – офіційний старт Освітнього Фесту прав людини 2017!

В рамках фестивалю планується проведення відкритих інформаційно-просвітницьких заходів: лекцій, тренінгів, майстер-класів, форум-театрів, виставок тощо. Заплановані також спеціалізовані заходи для фахівців у сфері прав людини.

          Учасники зможуть:

  • Поглибити знання з окремих аспектів прав людини;
  • Взяти участь у дискусіях щодо актуальних тем прав людини;
  • Налагодити партнерство в рамках громадської активності;
  • Запланувати нові ініціативи та долучитися до існуючих, спрямованих на подолання проблем прав людини;
  • Обмінятися досвідом з колегами;
  • Познайомитися або дізнатися більше про діяльність Освітнього дому прав людини в Чернігові, Всеукраїнської освітньої програми «Розуміємо права людини», Мережі домів прав людини;
  • Навчитися практикам запобігання професійному та емоційному вигоранню;
  • Гарно провести час у колі однодумців!

ГС «Освітній дім прав людини в Чернігові» була започаткована у 2014 році сімома організаціями з різних куточків України. За три роки існування в Чернігові Освітнього дому прав людини, або як його ще називають, просто «Дім»,  на базі організації було проведено близько 200 освітніх заходів, участь у яких взяли більше 3000 людей. За цей час Дім став впізнаваним освітнім і ресурсним центром для правозахисних організацій та не раз був прихистком для правозахисників у небезпеці. Дім є членом Міжнародної Мережі домів прав людини – 15 Домів у 13 країнах.

        Місце проведення Фестивалю: Чернігівська область, Чернігівський район,  с. Количівка, пров. Луговий 1Г, ГС «Освітній дім прав людини в Чернігові»




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

29 Березня, П’ятниця
28 Березня, Четвер