<

24 травня відбудеться сесія Нововолинської міської ради

Цей запис опубліковано більш як рік тому
14:34 | 11.05.2016 / Новини /
Перегляди
3
/ Коментарі відсутні

Перший заступник міського голови, він же секретар ради Андрій Сторонський оголосив про скликання восьмої сесії міської ради сьомого скликання,  яка запланована на 24 травня і розпочнеться о 10:00 годині.

На її розгляд внесені наступні питання:

1. Про  виконання міського бюджету за І квартал 2016 року.

2. Про внесення змін до рішення міської ради від 24 грудня 2015 року №5/8 «Про міський бюджет на 2016 рік».

3. Про граничні суми витрат на придбання автомобілів, меблів, іншого обладнання та устаткування, мобільних телефонів, комп’ютерів установами та організаціями,які утримуються за рахунок коштів міського бюджету.

4. Про окремі рішення виконкому та розпорядження міського голови, видані  у міжсесійний період.

5.Про затвердження  Статуту Житлово-комунального об’єднання Нововолинської міської ради.

6.Про затвердження Статуту комунального підприємства «Нововолинськтеплокомуненерго».

7. Про внесення змін та доповнень до міської Цільової програми соціального захисту населення на 2016-2020рр., затвердженої рішенням міської ради від 24 грудня 2015р. № 5/2.

8. Про міську Програму поліпшення стану безпеки, гігієни праці та виробничого середовища на 2016-2018 роки.

9. Про затвердження положення, переліку соціальних послуг та структуру територіального центру соціального обслуговування (НСП) виконавчого комітету Нововолинської міської ради.

10. Про внесення змін до рішення міської ради від 27 січня 2015 року №42/11 «Про міську Комплексну програму реформування і розвитку житлово-комунального господарства м. Нововолинська та сел. Жовтневого на 2015-2018 роки».

11. Про внесення змін до рішення міської ради від 25 грудня 2012 року №21/30 «Про затвердження Програми дорожнього руху та його безпеки на 2013-2016 роки»

12. Про надання дозволу на розробку документації з землеустрою.

13. Про надання земельних ділянок в оренду та постійне користування.

14. Про розгляд заяв громадян на приватизацію та оренду земельних ділянок.

15. Про продаж земельних ділянок несільськогосподарського призначення.

16. Про надання дозволу на розробку технічної документації з нормативної грошової оцінки земель міста Нововолинська.

17. Про організацію харчування вихованців дошкільних навчальних закладів – членів сімей учасників антитерористичної операції.

18. Про перейменування вулиць міста.

19. Про клопотання організацій та заяви громадян.

20. Про комісію із забезпечення реалізації житлових прав мешканців гуртожитків.

21. Про Комплексну програму створення і використання матеріальних резервів для запобігання, ліквідації надзвичайних ситуацій техногенного і природного характеру та їх наслідків у місті Нововолинську  на  2016-2020 роки.

22. Про реформування друкованого засобу масової інформації газети «Наше місто» та КП  «Редакція газети «Наше місто», засновником якого є Нововолинська міська рада.

23. Про внесення змін до рішення міської ради від 12 листопада 2015 року №2/5 «Про структуру та штати виконавчих органів Нововолинської міської ради сьомого скликання».

24.Про внесення змін до рішення міської ради від 24 грудня 2015 року №5/17 «Про затвердження положень виконавчих органів Нововолинської міської ради».

25. Про підтримку звернення депутатів Луцької міської ради до Президента України та Кабінету Міністрів України щодо забезпечення фінансування професійно-технічної освіти

26. Про підтримку звернення депутатів Луцької міської ради до Президента України, Верховної Ради України та Кабінету Міністрів України щодо негайного вжиття заходів для звільнення народного депутата України Надії Савченко, яка протиправно утримується на території Російської Федерації.

27. Про розгляд звернення депутата міської ради сьомого скликання Семенюка С.О. до Мінрегіону України щодо порядку відключення окремих житлових будинків від ЦО і ГВР.

28. Про додаткові заходи щодо підтримки українського виробника.

29. Про здійснення електронних закупівель у м. Нововолинську.

На сесію запрошуються депутати обласної ради, окремі  керівники підприємств, організацій та установ, керівники структурних підрозділів міської ради і виконкому, представники прокуратури міста, представники засобів масової  інформації.

За інформацією сайту Нововолинської Міської ради.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

24 Квітня, Середа