<

24 квітня випускниця семінару «Обрії майбутнього» організовує власний онлайн-проєкт для підлітків

Цей запис опубліковано більш як рік тому
22:15 | 20.04.2021 / Новини / /
Перегляди
11
/ Коментарі відсутні

Ірина Снитюк організовує онлайн-проєкт, який відбудеться 24-го квітня за допомогою платформи Zoom. До участі запрошуються підлітки 13-17 років.

Ірина є випускницею «Обріїв майбутнього» — філософського семінару для підлітків, що організовується Klitschko Foundation та The Aspen Institute Kyiv.

На проєкті учасники зможуть:

  • ознайомитися з цікавими філософськими текстами про щастя;
  • обговорити їх у формі діалогу;
  • дізнатися детальніше про мотивацію та всі її аспекти від спікера;
  • працювати в командах;
  • подружитися з вмотивованими однолітками.

Семінар покликаний сформувати в учасників навички критичного мислення та спонукати їх творити суспільство майбутнього.

Загалом 10 дівчат та 10 хлопців зі всієї України стали випускниками онлайн-проєкту і проводять власні проєкти, щоб передати отримані знання та досвід одноліткам.

Організаторка проєкту розповідає : «Я хочу, аби більше підлітків в нашій громаді мали можливість познайомитися зі світом філософії, навчилися правильно будувати діалог і обговорювати цікаві тексти. Крім цього, кожен з учасників матиме можливість працювати в командах і здобувати нові знання. Справжньою родзинкою семінару стане спікерка Уляна Кашепа, яка розповість учасникам про мотивацію, і як вона працює. Тому закликаю всіх приєднуватися до цієї можливості, аби покращувати свої знання та вміння».

Для того, аби стати учасником потрібно заповнити анкету за посиланням, а також долучитися до соцмережі проєкту, щоб знати всі новини:

  • Ім’я та прізвище: Ірина Снитюк
  • Контакти ( телефон, пошта…): +380507467752, irynasnytyuk@gmail.com
  • Для довідки: Klitschko Foundation – благодійна організація, що розвиває громадянське суспільство в Україні.

Через неформальну освіту підлітки і студенти опановують навички XXI століття, впроваджують здоровий спосіб життя, стають екологічно свідомими, беруть участь у міжкультурних обмінах, вчаться проєктному підходу у житті, навчанні та у майбутній професії.

Випускники проєктів організовують освітні заходи для однолітків, таким чином стають амбасадорами змін у своїх містах і селах. Більше інформації за посиланням.

The Aspen Institute Kyiv — це українська позапартійна громадська спілка, що підтримує становлення ціннісно-орієнтованого лідерства, сприяє розвитку культури діалогу та створює можливості для обміну ідеями. З 2018 року Аспен Інститут Київ організовує семінари для українських підлітків (14-16 років) з метою їх залучення до значущого діалогу щодо людської природи, свободи, власності, проблем рівності, розвитку спільнот, справедливості та тенденцій, які формують наше майбутнє.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

23 Квітня, Вівторок