<

Український лоукостер здійснив свій перший рейс

Цей запис опубліковано більш як рік тому
22:56 | 21.05.2018 / Новини /
Перегляди
0
/ Коментарі відсутні

Український лоукост-авіаперевізник SkyUp у понеділок, 21 травня, здійснив свій перший чартерний авіарейс.

Про це повідомили в  прес-центрі Міністерства інфраструктури України з посиланням на міністра інфраструктури Володимира Омеляна.

Згідно з даними онлайн-табло столичного аеропорту Київ ім. І. Сікорського, літак Boeing 737-800 авіакомпанії SkyUp вилетів вранці о 07:27.

“Сьогодні мають відбутися два перших рейси SkyUp у курортні міста Єгипту. Але нагадаю, що в планах авіакомпанії на перший рік роботи – не тільки виконання міжнародних чартерних перевезень, а також відкриття регулярних українських і міжнародних напрямків”, – раніше заявив Омелян.

До слова, у цьому році перевізник здійснюватиме чартерні рейси з Києва, Харкова, Львова й Одеси в 16 напрямках: Анталья, Бодрум, Даламан, Шарм-еш-Шейх, Хургада, Тіват, Барселона, Пальма-де-Майорка, Тенерифе, Аліканте, Тирана, Ріміні, Бургас, Варна, Ларнака і Дубай.

Також у цьому році планується запустити міжнародні регулярні рейси в Барселону, Дубай і Ларнаку, і внутрішні: Київ-Одеса і Харків-Одеса. Ціна на рейс з Києва до Одеси становитиме мінімально 499 гривень.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

18 Квітня, Четвер