<

21-го листопада в Україні відзначать річницю революції

Цей запис опубліковано більш як рік тому
19:24 | 20.11.2016 / Новини /
Перегляди
0
/ Коментарі відсутні

Можливі зміни у роботі станцій київського метрополітену.

У зв’язку з масовими заходами до річниці Революції гідності 21 листопада буде обмежено рух автотранспорту по деяких центральних вулицях Києва, повідомляє прес-служба КМДА.

Зокрема, з 06:00 ранку 21 листопада до закінчення заходів буде перекрито рух транспортних засобів по вул. Хрещатик (на відрізку від вул. Б. Хмельницького до буд. № 3 на вул. Хрещатик), вул. Михайлівській (на ділянці від вул. Хрещатик до перетину з вул. Костьольною), вул. Архітектора Городецького, вул. Ольгинській та вул. Інститутській (на відрізку від алеї Героїв Небесної сотні до буд. № 13/14 на вул. Інститутській).

Крім того, з 6:00 21 листопада і до закінчення заходів у встановленому порядку буде здійснено тимчасове обмеження або заборона руху транспортних засобів по вул. Лаврській (на відрізку від площі Слави до вул. Цитадельної), вул. Цитадельній (на ділянці від вул. Лаврської до вул. Лейпцигської), пров. Лаврському, вул. Банковій (на ділянці від вул. Інститутської до вул. Круглоуніверситетської), вул. Круглоуніверситетській (на відрізку від будинку. № 11/19 по вул. Круглоуніверситетській до вул. Лютеранської), вул. Лютеранській (на ділянці від вул. Круглоуніверситетській до вул. Заньковецької), вул. Заньковецької (на ділянці від вул. Лютеранської до вул. Архітектора Городецького), вул. Інститутській (на ділянці від вул. Садової до вул. Шовковичної), вул. М. Грушевського (від вул. Садової до вул. Кріпосного).

Департамент транспортної інфраструктури КМДА внесе відповідні зміни в роботу маршрутів наземного пасажирського транспорту, шлях слідування яких проходить вулицями, на яких будуть діяти обмеження.

Детальна інформація за маршрутами громадського транспорту буде оприлюднена додатково.

Крім того, у зв’язку із запланованими заходами до третьої річниці Революції гідності 21 листопада можливі зміни в роботі станцій київського метрополітену.

Зокрема, щоб уникнути скупчення людей, заплановане закриття входу і виходу зі станції метро “Хрещатик” до вулиці Інститутської.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

19 Квітня, П’ятниця