<

20-річного лучанина побили активісти «Самооборони Волині»

Цей запис опубліковано більш як рік тому
20:53 | 19.11.2020 / Новини / , /
Перегляди
9
/ 1 коментар

У Луцьку в ніч з 16-го на 17-те листопада на бульварі Дружби Народів група з п’яти осіб жорстоко побила 20-річного лучанина.

Про це Волинським Новинам розповів потерпілий хлопець Олексій К.

За його словами, до побиття причетні активісти громадського формування з охорони порядку «Самооборона Волині».

«16 листопада близько 23:15 я зустрівся зі своїм знайомим, який мені раніше був близьким другом. Коли я підійшов до нього, то поклав свою руку йому на плече і запитав, чому він подзвонив в поліцію і заявив, що я сів у машину без посвідчення водія. Це була просто розмова. Проте, він навіть не встиг відповісти, як ззаду мені нанесли удар і я впав. Коли я підняв голову, то побачив візуально знайомих осіб, а саме активістів «Самооборони Волині», – розповідає про події того вечора Олексій.

Варто зазначити, що імена і прізвища нападників хлопець не назвав, адже наразі триває слідство, хоча дані кривдників йому відомі.

«Далі мені без будь-яких слів, чи пояснень почали наносити тілесні ушкодження. Було четверо хлопців, які при цьому лаялись нецензурними словами. Після цього вони схопили мене за ноги та засунули в машину білого кольору, власником якої є один із активістів, який теж наносив мені удари (через слідство не можу розголошувати номерні знаки) …І саме власник машини почав мене душити, тривало це приблизно секунд 10-20. А далі у мене задзвонив телефон, це був чоловік моєї сестри, я вирвався і крикнув, що мене душать, після чого мене перестали душити і бити, мені вдалося відбігти і повідомити де я. На місце події приїхав чоловік сестри, який і викликав швидку та поліцію», – в деталях згадує вечір постраждалий лучанин.

Хлопець стверджує, що особисто впізнав нападників, троє з них є учасниками громадського формування з охорони порядку «Самооборона Волині».

Наразі лучанин відчуває себе краще. Лікарі діагностували у нього закриту черепно-мозкову травму, струс мозку, забій грудної клітки. У хлопця розсічена голова, а також різного ступеню забої носа та руки.

Як повідомили у пресслужбі ГУНП у Волинській області, за цим фактом відкрито кримінальне провадження за ст. 125. Наразі тривають слідчі дії на встановлення особи причетної до вчинення кримінального правопорушення.




один коментар
  1. Так тільки сів в автомобіль без посвідчення ,чи ще й поїхав ? , для чого було серед ночі розбиратися ,”поклав свою руку йому на плече і запитав, чому він подзвонив в поліцію” – я так зрозумів що ти сів не маючи документів , а можливо ще щось типу відїзжав від бару , можливо й не зовсім тверезий. Цікаво було б почути іншу сторону конфлікту

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер