<

2,5 мільярда гривень витратять на ремонт волинських доріг

Цей запис опубліковано більш як рік тому
20:44 | 11.03.2021 / Новини / , /
Перегляди
3
/ 1 коментар

Служба автомобільних доріг Волинської області підписала угод щодо ремонту доріг на 2,5 мільярда.

Про це йшлося під час пресконференції щодо ремонту автомобільних шляхів у 2021 році, – передають Волинські Новини.

Керівник Служби автомобільних доріг у Волинській області Анатолій Посполітак розповів, що минулого року будівельний сезон розпочали в лютому.

«Ми сподівалися, що розпочнемо роботи цього сезону, як і минулоріч, але погода внесла свої корективи. Готовність до ремонту доріг, порівнюючи з минулим роком, значно вища. На сьогодні ми маємо підписаних угод на 2,5 мільярда.

Принцип розбудови доріг маршрутний. Нині на дорозі М-19 Доманове-Ковель-Луцьк ведуться ремонтні дороги. У 2020 році ми почали ремонтні роботи з Луцька до Ковеля.

Цьогоріч бачимо бажання керівництва у Києві завершити цю дорогу як поточним, так і капітальним ремонтом. Минулого року від Луцька ми дійшли до Переспи. Також була охоплена ділянка від Ковеля до Голоб. У 2021-му плануємо відремонтувати 120 кілометрів», – зазначив Анатолій Посполітак.

Як повідомлялося раніше, на Волині ремонт кілометра дороги у 2020 році подорожчав майже вдвічі. Було витрачено 1,8 млрд грн на дороги державного значення, 663 млн грн на дороги місцевого значення, і 255 млн – на комунальні дороги.

Але хоч сума коштів збільшилась, проте кількість кілометрів відремонтованих доріг залишилася на тому ж рівні – за рік відремонтували 402 кілометри.




один коментар
  1. Витратять чи інвестують?!
    Все ж починається з формулювання в голові і трансформується в “якість” під час робочого процесу.
    Шкода, шо нове покоління також сприймає як “витратять”…

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер
24 Квітня, Середа