<

18-річного хлопця, який вбив пенсіонерку та інсценував пожежу на Горохівщині, взяли під варту

Цей запис опубліковано більш як рік тому
22:36 | 10.02.2020 / Новини / , , /
Перегляди
94
/ Коментарі відсутні

10-го лютого Луцький міськрайонний суд обрав підозрюваному в розбої та умисному вбивстві 18-річному жителю Горохівського району міру запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою, строком 60 діб. За вчинення розбійного нападу та умисного вбивства з корисливих мотивів, скоєного з метою приховати інший злочин, йому загрожує, зокрема, довічне ув’язнення.

Про це повідомляє поліція Волині.

Нагадаємо, 8-го лютого, вранці до поліції Волині надійшло повідомлення про пожежу в одному із сіл Горохівського району. У будинку після гасіння виявили мертвою з ознаками насильницької смерті 67-річну господиню. 

Поліцейські оперативно встановили, причетність до скоєння цього особливо тяжкого злочину 18-річного односельця загиблої. Зловмисник під час розбійного нападу забрав у жертви значну частину грошей. Намагаючись приховати сліди злочину, вбив її та інсценував пожежу. Його затримали в маршрутному таксі по дорозі до Рівного.

Слідчі поліції області за процесуального керівництва прокуратури повідомили зловмиснику про підозру у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених п. 6 п. 9 ч. 2 ст. 115 та ч. 4 ст. 187 Кримінального кодексу України.

Йдеться про розбій та умисне вбивство з корисливих мотивів скоєне з метою приховати інший злочин. Підозрюваному судом обрано міру запобіжного заходу у вигляді 60 діб тримання під вартою. 




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

28 Березня, Четвер