<

Де розважитись на Волині у другій половині літа: огляд фестивалів

Цей запис опубліковано більш як рік тому
12:35 | 17.07.2017 / Володимир, Новини, Нововолинськ / , /
Перегляди
24
/ Коментарі відсутні

Фестивальний сезон у розпалі. Цього року по всій Україні проходить безліч фестивалів – музичних, історичних, спортивних, благодійних та інших. Багато з них пройде на території Волинської області. Саме про них ми і розкажемо. 

Міжнародний фестиваль електронної музики “Joker Fest 2017”. 21-23 липня – село Гряда, озеро Світязь. Вартість 300-500 гривень

Joker Fest – це щорічний міжнародний фестиваль електронної музики, який втілює у життя європейський рівень відпочинку та якісну EDM музику від провідних діджеїв України та Європи, що під відкритим небом на березі озера Світязь подарують тобі море емоцій…

Joker Fest 2017 видовищніший за попередній, адже буде дві сцени: Main Stage (головна, де будуть виступати діджеї світового рівня) та Beach Stage (сцена на пляжі, де ви можете засмагати, пити коктейлі та танцювати під лайтову музику).

Фестиваль “Бандерштат 2017”. 4-6 серпня – село Рованці, Луцький район. Вартість – 500 гривень.

Фестиваль «Бандерштат» – одна із найдавніших фестивальних традицій України 2000-их. Наймасштабніша музична візитівка Волині, що протягом десяти років збирає навколо себе молодь з усієї України. Одинадцятий фестиваль пройде в Луцьку, але продемонструє своїм відвідувачам разом з новим місцем і значно масштабніший «Бандерштат».

Кращі гурти України та гості з-за кордону на п’яти музичних локаціях, найактуальніші лектори, традиційний безалкогольний формат, передові літератори країни, спорт, смачна їжа, презентації молодіжних та громадських ініціатив, дискусії та відпочинок, – все це та багато чого іншого зустрічайте на «Бандерштаті-2017».

Фестиваль “Fеst.Like”. 13 серпня -село Згорани, Любомльський район.

13 серпня на берегах Згоранського Великого озера відбудеться грандіозна подія “Fеst.Like”. Фестиваль молодіжного духу та спортивного адреналіну.

Команда організаторів обіцяє незабутні враження та найкращу музику.

В рамках фестивалю відбудеться міжнародне авторалі у лісах навколо озера. Пройде турнір з пляжного волейболу, працюватиме дитяча розважальна програма. А у вечері буде запалена ватра та завітає головний музичний гість – гурт “Флайзза”.

Фестиваль “Family Weekend”. 12-13 серпня – парк ім. Лесі Українки, м. Луцьк.

Грандіозний фестиваль у самому серці Луцька! На Вас чекає два дні веселощів, яскравого сімейного відпочинку, майстер-класів, тренінгів, сила силенна сертифікатів та карток на знижку, забав, вечірок Open air, драйву та неймовірних вражень!

Міжнародний фестиваль “Поліське літо з фольклором”.  19-25 серпня – Луцький замок, м. Луцьк.

Сьомий Міжнародний фестиваль «Поліське літо з фольклором» проходитиме під егідою Міжнародної Ради Організації Фестивалів Фольклору та Традиційних Мистецтв (СІОFF), що діє при ЮНЕСКО.

Цього разу учасниками фестивалю стануть представники таких екзотичних країн, як Індонезії, Венесуели, Кенії і Малайзії. Також очікується приїзд гуртів із Польщі, Білорусі, Росії, Румунії, Австрії.

У рамках фольклорного дійства відбудуться: гала-концерти та фестивальні концерти; урочиста хода учасників фестивалю; ярмарок майстрів народної творчості України та країн-учасниць фестивалю; вечори дружби; розважальні програми.

Фестиваль “Княжий”. 19-20 серпня – с. Заріччя, Володимир-Волинський район. Вартість – 20 гривень.

«КНЯЖИЙ» – новий фестиваль на культурній мапі України, котрий цьогоріч відбудеться вперше, поблизу стародавнього міста Володимир-Волинський.

Запитаєш «ЩО НА ТЕБЕ ЧЕКАЄ»? Команда організаторів відповідає та обіцяє наступне:

Фестиваль “Княжий” – це тільки якісна музика, масштабна історична реконструкція бою княжих часів та видовищні театралізовані дійства.

Фестиваль “Княжий” – це особливі гості на гутірках, актуальні теми для розмови, захоплюючі літературні читання.

Фестиваль «Княжий» – це можливість спробувати себе у ремеслах своїх предків, нагода придбати унікальні сувеніри.

Фестиваль “Княжий” чекає і на найменших відвідувачів, спеціально для малечі працюватиме дитяче містечко. Приїздіть сім’ями!

19-20 серпня поблизу міста Володимир-Волинський відбудеться подія, яку не можна пропустити!

Фестиваль “КНЯЖИЙ” – історія оживає тут!

Міжнародний джазовий фестиваль “ART JAZZ 2017”. 25-27 серпня – Луцький замок, м. Луцьк. Вартість квитка уточнюйте на сайті.

Один з найвідоміших фестивалів в Україні який почав свою історію у 2007 році та став візитівкою Волині. Фестиваль який об’єднує не тільки різні жанри мистецтва в темі джазової музики, а й міста.

Луцьк та Рівне на деякий час стають центром культурного життя й закривають літо джазом в України. Дати проведення фестивалю традиційно співпадають зі святкування Дня міста Рівного та Луцька. Місце проведення фестивалю Обласний музично-драматичний театр у м. Рівне та Луцький замок.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

28 Березня, Четвер