<

Близько години знадобилось Володимир-Волинським рятувальникам та поліцейським щоб витягнути чоловіка зі старої криниці

Цей запис опубліковано більш як рік тому
17:50 | 5.07.2017 / Новини / , /
Перегляди
116
/ Коментарі відсутні

5-го липня до Володимир-Волинської пожежної частини надійшло повідомлення про те, що поблизу траси на Устилуг у криницю впав чоловік. За словами родичів потерпілого, він близько двох діб назад пішов збирати вишні та не повернувся додому.

Ми шукали його більше доби, об’їздили всі місця де він міг бути і лише сьогодні, випадково побачили ровер нашого швагра. Зайшовши в покинутий садок ми почули, як хтось стогне. Побачивши, що сталося ми викликали рятувальників, – розповіли родичі врятованого чоловіка.

Рятувальники, поліцейські та працівники швидкої допомоги оперативно прибули на місце події та розпочали рятувальні роботи. У криницю спустився старший лейтенант МНС Тарас Малащук, який обв’язав чоловіка мотузкою. Після цього потерпілого обережно витягнули з 20-ти метрової пастки.

За словами начальника пожежної частини капітана служби цивільного захисту Олександра Бенеди, подібні випадки трапляються не часто, але надзвичайно небезпечні. Тому варто уважно  дивитись під ноги, особливо в незнайомих місцях з високою травою.

За даними медиків, після попереднього огляду у чоловіка перелом нижньої кінцівки та забої.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер