<

1700 км доріг планують відремонтувати цього року в Україні

Цей запис опубліковано більш як рік тому
14:35 | 5.06.2016 / Новини /
Перегляди
1
/ Коментарі відсутні

Міністр інфраструктури Володимир Омелян повідомив про обсяги ремонту доріг, який буде здійснений за рахунок безпрецедентної суми, виділеної з бюджету в цьому році.

Про це він заявив в ефірі каналу «Україна» – пише Главком

«Наше завдання в цьому році відремонтувати капітально мінімум 1700 км по Україні, а також охопити ямковим ремонтом більшість українських автодоріг», – заявив він.

Також, глобальним завданням міністр бачить реформу всього «Укравтодору». Він повідомив про те, що буде проведено прозорий конкурс по вибору нового керівника організації.

Ще одним завданням є створення Дорожнього фонду.

Після створення Дорожнього фонду Омелян сподівається на впровадження пропорційного фінансування ремонту доріг державного значення і муніципальних доріг.

«До кінця літа ми повинні розробити пакет законодавчих змін і в вересні-жовтні прийняти його одноголосно в парламенті», – додав міністр.

Як повідомлялося, 2 червня міністр інфраструктури Володимир Омелян повідомив про звільнення Кабміном голови «Укравтодору» Андрія Батищева і призначення виконуючим обов’язки голови Держагентства першого заступника керівника Євгена Бараха. Нового керівника «Укравтодору» обиратимуть за конкурсом.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

29 Березня, П’ятниця
28 Березня, Четвер