<

17-річна дівчина в Дніпрі народила трійню, батько дітей втік

Цей запис опубліковано більш як рік тому
09:15 | 10.08.2018 / Новини /
Перегляди
32
/ Коментарі відсутні

У Дніпрі сімнадцятирічна дівчина стала багатодітною мамою. Хлопець покинув її, коли дізнався про вагітність.

Мешканка Дніпропетровської області Вікторія Семинога народила відразу трьох дочок, –  повідомляє Сьогодні.

Мирослава, Домініка і Стефанія народилися тиждень тому. Неповнолітню маму лікарям довелося прооперувати на двадцять дев’ятому тижні вагітності, і дівчатка народилися передчасно.

Дві дівчинки народилися з вагою близько дев’ятисот грамів, а третя – кілограм і триста грам. Діти зараз перебувають у реанімації: їх виходжують у спеціальних боксах. Але лікарі запевняють – найгірше вже позаду.

Сама багатодітна мама родом з Луганщини. Дівчина після початку війни переїхала до бабусі в Дніпропетровську область. Тут вона навчалася в училищі на перукаря, де і познайомилася з майбутнім батьком трійні.

Коли з’ясувалося, що Вікторія вагітна, її хлопець спочатку був радий, а потім запропонував зробити їй аборт. Але коли дівчина відмовилася, юнак покинув її.

Зауважимо, що Вікторію її мати народила в аналогічному віці. Зараз у неї друга сім’я, і двоє молодших дітей: всі вони живуть на окупованій території. Куди йти після пологового будинку зараз Вікторія не знає, але зараз грошима багатодітній мамі допомагають усі небайдужі.

Сама вона, незважаючи на всі труднощі, запевняє: зробить все можливе, щоб її дочки були щасливі.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

19 Квітня, П’ятниця