<

Ковельська буде завершена до травня: у Володимирі-Волинському інспектували дороги

Цей запис опубліковано більш як рік тому
14:11 | 18.03.2017 / Новини / , /
Перегляди
2
/ Коментарі відсутні

17-го березня у Володимирі-Волинському працювали представник Волинської філії «Служби автомобільних доріг» заступник керівника з будівництва доріг Михайло (Ншан) Антонян та керівник підприємства «Аміла» Олена Демчук.

Мета приїзду гостей – оцінка стану доріг та визначення першочергових об’єктів для ремонту у 2017 році.

Спочатку делегація зустрілась з міським головою Петром Саганюком. На цій зустрічі обговорювалось продовження ремонту вулиці Ковельської та перспективи ремонту траси Устилуг-Рівне.

Михайло Антонян запевнив міського голову й присутніх, що до травня дороги державного і міжнародного значення будуть відремонтовані. На разі не йдеться про капітальний ремонт, але проблема доріг у області відома та розглядається.

Керівник «Аміли» Олена Демчук вибачилася перед громадою Володимира-Волинського за незручності, які виникли під час ремонту вулиці Ковельської та пообіцяла завершити ремонт асфальтного покриття до травня. Всі ці роботи підприємство виконуватиме за власні кошти, бо з бюджету отримано лише 800 тисяч гривень.

Делегація у складі вищеназваних гостей, помічника народного депутата Ігоря Гузя Андрія Бокоча та начальника управління житлово-комунального господарства та будівництва виконавчого комітету міської ради Віктора Фіщука проінспектували вулицю Ковельську та оглянули вулиці Устилузьку та Зимнівську.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер