<

Яка доля чекає на долар та гривню наступного тижня

Цей запис опубліковано більш як рік тому
02:50 | 13.02.2017 / Новини /
Перегляди
0
/ коментарі 4

Минулого тижня долар у вільному продажу в Києві коштував 27,65 гривень. На сьогодні – мінус 15 копійок. Євро також покотився вниз, утративши 40 копійок – від 29,70 гривень до 29,30 гривень.

Про це пише сайт “Канал24” з посиланням на ТСН.

Наступного тижня долар упаде і буде десь 27,40 гривні. Наступний тиждень – останній щодо сплати податків за кінець 2016-го. Компанії активніше продаватимуть долари, щоб розплатитися з державою. Ну, і 14 лютого. На Заході навіть економні чоловіки витрачають на своїх коханих 500 доларів. Ну, і ми, українки, сподіваємося на подарунки. І це гривні в плюс, бо хлопці полізуть у свої доларові НЗ, аби нас потішити, – розповіла Олена Коробкова з банківської асоціації.

Фінансовий експерт прогнозує зміцнення гривні на валютному ринку.

За моїми прогнозами, гривня буде укріплюватися. Про це свідчать і обнадійливі новини з МВФ, і те, що Нацбанк дозволив банкам купувати валюту вп’ятеро більше, – пояснює Коробкова.

Зміцнити гривню може й новина, яку привіз із Брюсселя прем’єр-міністр Володимир Гройсман. Уже найближчими тижнями Євросоюз обіцяє виділити Україні 600 мільйонів євро – другий транш макроекономічної допомоги. Про це Гройсман домовився з президентом Європейської комісії Жан-Клодом Юнкером.




коментарів: 4
  1. Да Євросоюз виділить черговий транш на підтримку штанів владі тільки не простим Українцям в замін того що Гройсман побіцяв вивозити з України ліс, який колись сажали і ростили наші батьки і діди тільки не Гройсман з Порошенком.

  2. одна банда iншу змiнила, тепер настав час падлоти еврейськоi наживатися , поки стадо стрибатиме з гаслами слава украiнi! i путiнвавсьомвiнават!..

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

29 Березня, П’ятниця
28 Березня, Четвер