<

14 жовтня ви не побачите від нас жодної агітації чи партійного намета, – Ігор Пальонка

Цей запис опубліковано більш як рік тому
21:45 | 13.10.2020 / Новини / /
Перегляди
31
/ Коментарі відсутні

Кандидат на посаду міського голови Володимира-Волинського Ігор Пальонка заявив, що 14-го жовтня, у День Покрови і Українського козацтва, буде призупинено передвиборчу агітаційну кампанію «Від дверей до дверей».

Про це він повідомив на офіційній сторінці у фесбуці.

“Я, Ігор Пальонка, кандидат на посаду міського голови Володимира-Волинського – міста, де дислокуються військові, з повагою і шаною ставлюсь до наших Героїв. Тому, почувши заклик учасників АТО, наша команда без вагань прийняла рішення долучитися до ініціативи провести це свято без політики, лозунгів і партійних символів.

14 жовтня ви не побачите від нас жодної агітації чи партійного намета. На цей день ми призупиняємо передвиборчу агітаційну кампанію “Від дверей до дверей”.

Пропоную присвятити 14 жовтня іншим справам – висловити вдячність борцям за незалежність та територіальну цілісність за мирне небо, за високий подвиг, помолитися за тих, хто не повернувся додому… Тому всі заходи команди “За майбутнє”, які заплановані цього дня, відбудуться без використання партійної символіки та перевиборчої агітації”, – йдеться у дописі.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

20 Квітня, Субота
19 Квітня, П’ятниця