<

14 затриманим повідомили про підозру в обстрілі автобуса поблизу Харкова

Цей запис опубліковано більш як рік тому
22:13 | 28.08.2020 / Новини / , /
Перегляди
5
/ Коментарі відсутні

На Харківщині 14 затриманим за напад на автобус поблизу міста Люботин повідомили про підозру.

Про це на брифінгу заявив начальник Головного управління Національної поліції в Харківській області Валерій Сокуренко, повідомляє пресслужба відомства, – передає УНІАН.

За його словами, за підозрою у скоєнні даного злочину слідчі затримали 14 жителів Дніпра віком від 18 до 33 років. Зараз з ними проводяться слідчі дії, встановлюються мотиви скоєного злочину.

«Зловмисникам вже повідомлено про підозру у вчиненні кримінальних правопорушень. Слідчі готують звернення до слідчого судді з клопотаннями про обрання затриманим запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою», – розповів він.

Начальник ГУНП в Харківській області також додав, що слідчі та оперативні служби зібрали речові докази та ретельно попрацювали на місці події.

«В результаті поліції вдалося встановити причетність до подій під Харковом ще 35 громадян. Це жителі Харкова, Дніпра та Полтави. На даний момент п’ятеро з них вже доставлені до слідчих органів Харківщини для надання відповідних пояснень. Ми вже маємо детальну інформацію про автомобілі, на яких пересувалися дані особи, зараз відпрацьовуємо їх зв’язки, коло знайомих та рід занять», – зазначив Сокуренко.

Крім того, він розповів про стан постраждалих внаслідок нападу чотирьох чоловіків.

«У 35-річного харків’янина медики констатували струс головного мозку, у чоловіків 52 та 38 років – вогнепальне поранення плеча, 36-річний потерпілий отримав вогнепальне поранення ноги», – підкреслив начальник поліції Харківщини.

Читайте також:

На трасі Київ-Харків невідомі розстріляли автобус з людьми, є поранені




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

28 Березня, Четвер