<

14-річному підлітку, який вбив жінку та поранив двох людей в Ковелі, оголосили про підозру

Цей запис опубліковано більш як рік тому
21:39 | 4.10.2019 / Новини / , /
Перегляди
0
/ Коментарі відсутні

14-річний ковельчанин наніс смертельне ножове поранення 41-річній жительці Ковеля та поранив ще двох людей: 44-річного чоловіка та 16-річну дівчину. Сталося це 3-го жовтня.

Своєї вини підліток не визнає, чи вживав він наркотики – невідомо, – повідомляє ТСН.

Пізно ввечері, близько 21-ї години, за даними поліції, родина почула шум в літній кухні, а коли вийшли – побачили там свого сусіда з ножами в руках. Хлопець кинувся на господарів: 41-річній жінці поцілив ножем у серце, поранив її 44-річного чоловіка та наніс ножові поранення 16-річній доньці потерпілої. Після скоєного нападник утік.

Жінка загинула, але встигла викликати поліцію.

Родичі загиблої кажуть, жодних конфліктів з сусідами не було.

«З’ясовуються усі обставини трагедії, основне – це причини, мотиви цього злочину. Він нічого не пояснює, він показів не дає», – каже в. о. начальника Ковельського відділу поліції Олександр Ципко у коментарі ТСН.

Чоловіка з травмами грудної клітки госпіталізували у лікарню. 16-річна донька постраждалої родини з ножовими пораненнями у відділенні травматології, її життю нічого не загрожує.

Хлопця затримали за ст. 208 КПК. Неповнолітньому повідомлено про підозру, інформує пресслужба прокуратури області.

Відомості слідчі внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 115 (умисне вбивство) та ч. 2 ст. 15 п. 1 ч. 2 ст. 115 (замах на умисне вбивство двох або більше людей) Кримінального кодексу України. Санкція статті, зокрема, передбачає до п’ятнадцяти років позбавлення волі.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер
24 Квітня, Середа