<

Дванадцять виступів з фестивалю Glastonbury 2015, які вам варто побачити

Цей запис опубліковано більш як рік тому
14:29 | 8.07.2015 / Новини /
Перегляди
0
/ Коментарі відсутні

Тиждень тому в Британії завершився один з найбільших та найпопулярніших фестивалів світу, Glastonbury, на який мріють потрапити чи не всі справжні шанувальники музики.

BBC, яке є офіційним партнером фестивалю та має єдиний дозвіл на відеозйомку виступів, опублікувало на своєму сайті та каналі в Youtube виступи усіх виконавців, що були на Glastonbury цього року, тож тепер і ми маємо можливість побачити, що було на фестивалі в останній вікенд червня, – пише видання Inspired

Mark Ronson – Uptown Funk

https://youtu.be/j3y361HfpSE

Перша пісня з четвертого альбому Марка Ронсона – їй ще немає навіть року, а вона вже гіперпопулярна, встигла зібрати перші місця в чартах Британії, Канади, США та інших країн, а також цілу низку нагород, включаючи Brit Award за найкращий сингл.

Florence + the Machine – Ship To Wreck

Неперевершена Флоренс є хедлайнером практично кожного великого фестивалю Європи цього літа, і не дарма: 2 червня група випустила свій новий альбом, який був сприйнятий вкрай позитивно як критиками, так і слухачами. Хедлайнером Glastonbury Флоренс стала випадково: соліст і засновник Foo Fighters кілька тижнів до того зламав ногу прямо на концерті, тож виступ групи на фестивалі довелось скасувати.

Pharell Williams – Freedom

https://youtu.be/n_tXteMTmwE

Пісня про свободу від запального Фарелла Вільямса, який почав її словами “мені все рівно, скільки у вас грошей в кишені і звідки ви приїхали”, і натовп на Glastonbury на повну силу вигукнув “freedom”.

Jamie xx – I Know There’s Gonna Be (Good Times)

https://youtu.be/42jqh0ig-mU

Головний DJ британської сцени та ідейний стержень The xx, Jamie xx цього року нарешті випустив дебютний альбом In Colour, більше половини треків у якому – нові композиції. Альбом заробив хвилю позитивних відгуків у музичних медіа, а слухачі – нові треки, під які вони будуть танцювати цього літа.

Years & Years – Shine

https://youtu.be/acGCQ4OXzjo

Дебютний альбом Years & Years вийде лише наступного тижня, а вони вже заявлені у якості учасників кількох десятків фестивалів Європи цього літа. Група полонила всіх своїм вдалим поєднанням електроніки, r’n’b та елементи хаусу 90-х. Хлопці вже здобули перше місце в престижній нагороді BBC Sound of 2015, тому чекаємо на альбом, щоб сповна оцінити їхню музику.

Caribou – Can’t Do Without You

https://youtu.be/Fo_fQ45wtCI

Здається, що таку музику, яку виконує група Caribou, важко відтворити на “живому” фестивалі. Тим не менш, гурт чудово справляється з цим завданням, і наживо їхні електронні треки звучать ще драйвовіше та меланхолічніше. А коли багатотисячний натовп в один голос підспівує слова з пісні – то це варто того.

The Libertines – Don’t Look Back Into The Sun

https://youtu.be/Q4lFvAmyO-0

Група виступала на цьогорічному Glastonbury у якості special guests, і її історія дуже заплутана. Британські рокери почали співати ще в 1997-му, до 2004 успішно розсварились та розпались, зайнявшись кожен своїм. А в 2010-му, на радість фанатам, гурт знову об’єднався, і цього року випускає новий альбом.

The Chemical Brothers – Saturate

https://youtu.be/cHM93lNastY

Ветерани електронної сцени цього літа також презентують новий альбом, Born In The Echoes, і в рамках його підтримки їздитимуть по багатьох музичних фестивалях.

FKA twigs – Water Me

https://youtu.be/HIu3x965iGM

FKA Twigs стала хітом мережі завдяки витонченій пластиці та психоделічним кліпам. Майже все те саме – і музика, і грація – виконується наживо на Glastonbury.

alt-J – Left Hand Free

https://youtu.be/2iOUXil_W8U

Одні з головних хіпстерів сучасності, alt-J, зараз в турне на підтримку свого нового альбому.

Jessie Ware – Say You Love Me

https://youtu.be/6T3MdLK-4uk

Одна з найбільших знакових електронщиць Британії, Джессі Вер вміє радувати якісним вокалом та колабораціями з електронними гуртами на зразок Disclosure.

Hozier  – Someone New

https://youtu.be/N32XdJLhl6M

Головне романтичне відкриття цього року, Hozier ще не зовсім зрозумів всієї слави, яка обрушилася на нього, але пісні на зразок Take Me To Church уже успішно оселились в телефонах навіть української публіки.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

28 Березня, Четвер