<

12 стильних ідей, як одягнутися для новорічного корпоративу

Цей запис опубліковано більш як рік тому
04:16 | 8.12.2019 / Новини / , , /
Перегляди
24
/ Коментарі відсутні

Зимові свята – не тільки час подарунків, приємних турбот приготування смачних страв, а й корпоративів. Збираєтеся відсвяткувати Новий рік зі співробітниками і не знаєте, який наряд вибрати?

Апостроф підібрав найкращі варіанти.

Ідеальним рішенням для корпоративної вечірки може стати строгий костюм. Класика ніколи не виходить з моди, а щоб ваш лук виглядав святково, досить додати трохи блискіток в макіяж і надіти масивні прикраси.

Ще одна хороша ідея – плаття в підлогу з високою талією. Такий фасон пасує людям з будь-якою фігурою, він прекрасно її підкреслить, приховає будь-які проблемні місця і зробить вас дуже елегантною і ошатною.

Підкреслити образ можна ефектною зачіскою, сумочкою або цікавим поясом.

Варто звернути увагу на оригінальні кежуал-образи. Такий варіант прекрасно підійде тим, хто не хоче сильно вбиратися, але при цьому не проти виглядати стильно і круто.

Тут може бути безліч варіацій: прямі класичні брюки можна надіти з контрастною сучасної футболкою, взуттям на грубій платформі і великими сережками.

Зичайні джинси можна поєднати з легкої блузою або сорочкою оверсайз, під такий лук ідеально підійдуть туфлі-човники.

Спідниця-олівець може мати гарний вигляд зі светром під горло і якимось великим кулоном. Доповнити цей стиль можна чобітками, беретом або акуратним капелюшком.

Ну а для найсміливіших і веселих ми пропонуємо піжами. Влаштуйте в офісі піжамну вечірку, якщо ви і ваші колеги не проти трохи подуріти.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

19 Квітня, П’ятниця