<

11 сімей лишились без даху над головою: показали фото вигорілих квартир у будинку в Рожищі

Цей запис опубліковано більш як рік тому
14:12 | 19.05.2020 / Новини / , /
Перегляди
0
/ Коментарі відсутні

Люди, які втратили майно у пожежі в Рожищі, що трапилась 18-го травня, залишились без даху над головою. Вони у розпачі розбирали завали своїх помешкань, намагаючись відшукати вцілілі речі.

На жаль, майже усе майно 11 сімей з райцентру знищив вогонь, розповідає з місця події кореспондент Район.Рожище.

Зі слів потерпілих, у них не залишилось речей, якими можна буде користуватись. Меблі та техніка дуже обпалені та залиті водою. У поодиноких випадках людям вдається знайти вцілілі документи.

«Згоріло все», – коротко й розпачливо каже жінка, дивлячись на свій дім.

Нагадаємо, повідомлення про займання на «101» надійшло о 14:47 18-го травня. Масштабну пожежу у Рожищі гасили екіпажі рятувальників з Копачівки, Переспи, Ківерців та Луцька. Усього залучили 40 рятувальників та вісім одиниць техніки. Також допомагали місцеві мешканці, вони відрами наповнювали пожежну машину.

На ніч периметр місця пожежі було оточено для того, аби контролювати можливість подальшого обвалу будинку та уникнути пограбування. Про це Суспільному.Волинь розповів начальник Рожищенського відділення поліції Сергій Поторась. Голова Рожищенської райдержадміністрації Сергій Шкода зазначив, що ті, хто не має, де ночувати, можуть тимчасово розміститися у гуртожитку ветеринарного коледжу.

Без даху над головою залишилось понад 30 людей. На щастя, обійшлося без людських жертв, проте вогонь знищив усе необхідне для життя. Волиняни залишились на вулиці «у чому були».

Постраждалі від пожежі просять відгукнутися усіх небайдужих, адже гуртожиток буде не придатним для проживання щонайменше найближчі декілька місяців.

Погорільці просять надати посильну допомогу:

5168 7427 1315 6440 Ткачук Оксана Ярославівна (одна з постраждалих, кошти підуть для потреб усіх погорільців).

098 429 81 73 – Надія Володимирівна Колбун, голова ОСББ вул. Сухарєва 44.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер