<

11 мільйонів гривень відшкодованих державі збитків

Цей запис опубліковано більш як рік тому
13:30 | 5.01.2015 / Новини / /
Перегляди
0
/ Коментарі відсутні

Економічний ефект від діяльності підрозділів податкової міліції Волині –понад  11 мільйонів гривень відшкодованих державі збитків

За результатами діяльності підрозділів податкової міліції ГУ ДФС у Волинській області до бюджету відшкодовано понад 11 млн. грн. збитків.

Про це повідомив начальник слідчого управління фінансових розслідувань Головного управління ДФС у Волинській області Юрій Діденко.

З початку року слідчим управлінням фінансових розслідувань ГУ ДФС у Волинській області розпочато та внесено до ЄРДР 106 кримінальних правопорушень. Левова частка серед них належить правопорушенням за статтею 212 Кримінального кодексу України – ухилення від сплати податків, зборів (обов’язкових платежів).

Як результат, по закінчених кримінальних провадженнях відшкодовано державі понад 8,5 млн. грн. У кримінальних провадження, досудове розслідування в яких на даний час триває, забезпечено надходження до бюджету 1,6 млн. грн.

Начальник слідчого управління фінансових розслідувань відзначив, що аналітика та робота на упередження податкових та митних правопорушень наразі є основними пріоритетами у роботі  підрозділів, які проводять слідчу діяльність.

«Для виявлення злісних неплатників податків застосовується ризикоорієнтована система моніторингу. Максимальна увага приділяється аналітичній роботі з мінімальним втручанням у справи сумлінних платників», – підкреслив керівник слідчих ГУ ДФС у Волинській області Юрій Діденко.

 




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер