<

10-річна дівчинка з Харкова пожертвувала своє волосся для хворої дитини

Цей запис опубліковано більш як рік тому
16:42 | 23.02.2020 / Новини / /
Перегляди
21
/ Коментарі відсутні

Харків’янка Емілія, яка раніше хизувалася розкішними рудими косами, прийняла рішення обрізати їх і пожертвувати на виготовлення системи заміщення волосся.

Про це 10-річна дівчина розповіла на своїй сторінці в інстаграмі, – повідомляє 24 канал.

Емілія регулярно публікувала знімки, на яких демонструвала своє руде хвилясте волосся, а також хизувалася різними способами укладки.

Однак дитина вирішила пожертвувати свої коси. Заради цього до Харкова прилетіли фахівці з однієї із італійських клінік, щоб правильно зрізати волосся і виготовити з них систему заміщення волосся.

Протягом декількох місяців вони будуть створювати систему для однієї дитини, яка страждає повною втратою волосся. Після вироблення цього, для неї проведуть операцію естетичного протезування.

Про вчинок Емілії на своїй сторінці в соцмережі фейсбук написала її, бабуся, лікарка за фахом, Кіра Джафарова, – пише Об’єктив.

“Одного разу Емілія жартома сказала: “Я могла б поділитися своїм волоссям з дівчинкою, у якої їх немає. Емілія поділилася найдорожчим, що у неї є – красою.”

Емілія зростає в сім’ї лікарів. У них заведено займатися благодійністю: віддавати свої заощадження, щоб забезпечити, наприклад, дитину із вродженим пороком серця витратними матеріалами для операції.

“Сильний не той, хто переміг слабкого. Сильний той, хто допоміг слабкому піднятися. Те ж саме можна сказати і про красу. І нехай чарівна сила Еміліїного волосся перейде її нової власниці. Емілія відчуває себе чарівницею і феєю, адже вона змогла виконати бажання іншої дитини”, – пише Кіра Джафарова.

Ще одною вагомим чинником стало те, що в школі, де навчається Емілія, відмовилися від пишного святкування випускних вечорів, а кошти, які мали би піти на розкішне вбрання, направляють на допомогу у лікуванні хворих дітей.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

19 Квітня, П’ятниця
18 Квітня, Четвер