<

До 10 мільйонів плануємо залучити на сільські дороги, – волинський нардеп

Цей запис опубліковано більш як рік тому
12:43 | 2.04.2017 / Новини /
Перегляди
0
/ коментарів 6

До 10 мільйонів гривень заплановано залучити з державного бюджету на ремонт сільських доріг в регіоні Прибужжя. Про це депутат Верховної Ради Ігор Гузь розповів на зустрічах з громадами округу. Упродовж двох днів обранець працював у Любомльському та Іваничівському районах.

Провів зустрічі з головами сільських та селищних рад, взяв участь у відкритті дитячих майданчиків, проінспектував освоєння субвенції в соціальних закладах

«Спробую «вигризти» гроші на ремонт доріг між селами. Працюю з цього питання у міністерстві інфраструктури. Сподіваюся, 5-7 чи 10 мільйонів гривень таки вдасться залучити. Всі знаємо, яка ситуація з станом дорожнього покриття. Це чи не найболючіше питання для усіх нас, наші дороги, – це дороги «смерті», – зазначив Ігор Гузь під час звітування про свою роботу з жителями сіл округу.

Волинський нардеп сподівається, у цьому році «вибити» з державної казни за різними програмами орієнтовно до 50 мільйонів гривень.

До слова, держава у 2017 році запланувала зроби




коментарів: 6
  1. залучити, то вони може і залучать ті 10 мільйонів, але чи стануть кращими дороги. Вже років 25 в нас на шо тільки мільйони не вибивають і в шо тільки не планують залучати. На 10 шахту, на дороги, на медицину… Але життя стає все гірше та гірше. Не таким як обіцяли на майдані. Тута я з Анатолем_ погоджуюся!

  2. Ну…то за вашою логікою як не вибивати коштів, то всього в окрузі більше буде. Мене особисто не задовольняє депутат, який навіть гроші не вибє для округу. На дядька він тоді треба? А те куди діваються ті гроші на місцях, то беріть за барки місцеву владу ( вона відповідали за виконання роботи, а не нардеп). ГУЗЬ свою справу робить – гроші в округ максимально направляє.

    • я в тому сенсі, шо від “вибивання” грошей життя на краще не змінюється. Ну от наприклад шахта 10 довгограюча. Гроші вибивають на її будівництво, вибивають вже 30 років. І шо? Шось міняється на краще? Так і на дороги. Гроші вибьють, а шо далі то хай Анатоль краще розповість

  3. Гузь реально єдиний кому не все одно! Більше б таких як він в тій раді

  4. А мені здається,що все одно треба пробувати рухати питання з мертвої точки.Є населені пункти,де востаннє їх (дороги) ремонтували ще до незалежності.Надіюсь все вдасться,в минулому році пообіцяв і залучив кошти.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер
24 Квітня, Середа