<

Народний депутат Ігор Гузь у прямому ефірі в студії “БУГ”

Цей запис опубліковано більш як рік тому
17:30 | 9.06.2016 / Новини, Онлайн /
Перегляди
6
/ коментарі 42

9-го червня, у студії “БУГу” відбувся прямий ефір із народним депутатом Ігорем Гузем.

Депутат розповів про роботу в окрузі.




коментарів: 42
  1. 15 липня 2015р. президент підписав Закон України № 614-VIIІ прийнятий Верховною радою України про внесення змін в статтю 51 Закону України “Про пенсійне забезпечення осіб, звільнених з військової служби, та деяких інших осіб” (Відомості Верховної Ради України, 1992 р., № 29, ст. 399; 2006 р., № 37, ст. 318) доповнити частиною третьою такого змісту:
    “Перерахунок пенсій у зв’язку із зміною розміру хоча б одного з видів грошового забезпечення відповідних категорій військовослужбовців, осіб, які мають право на такий перерахунок згідно з цим Законом, або у зв’язку із введенням для зазначених категорій осіб нових щомісячних додаткових видів грошового забезпечення (надбавок, доплат, підвищень) та премій у розмірах, встановлених законодавством, не проведений з вини органів Пенсійного фонду України та/або державних органів, які видають довідки для перерахунку пенсії, провадиться з дати виникнення права на нього без обмеження строком”.
    В прикінцевих положеннях сказано:
    1. Цей Закон набирає чинності з 1 січня 2016 року.
    2. Кабінету Міністрів України до 1 січня 2016 року
    привести свої нормативно-правові акти у відповідність із цим Законом;
    забезпечити перегляд і скасування міністерствами, іншими центральними органами виконавчої влади їх нормативно-правових актів, що суперечать цьому Закону. Алеж щоб не робити перерахунок підвищення здійснюється в армії не посадових окладів, вислуги років і за військове звання а нараховується премія в розмірі до 500%, також іде обман тих хто іде на контрактну службу і надіїться на високі зарплати, а премія це винагорода сьогодні є а звтра вже немає. Дуже хотілосяб знати чому закони швидко виконуються тільки ті що стосується правлячої еліти в тому числі і депутатів і забувають про простих людей яким приходиться виживати.

  2. На зустрічі з шахтарями-інвалідами ви обіцяли взяти на контроль питання з регресами.
    Щось з того буде?
    Нас таких дуже багато!

  3. Бєзспрєдєл на нововолинських шахтах мабуть закінчиться з їх закриттям.
    Що робити решті працюючих шахтарів, які не ходять на оті всякі мітинги проплачені неясно ким?

  4. Підкажіть, чи існує у сільському господарстві контроль над кількістю і видами хімічних речовин, які вносяться на землі, особливо у випадку орендованих земель фермерами, де, як відомо, вижимають з тої землі все, бо ж не своя. До кого йти з запитом, хто має перевірити, якщо виникає таке питання? Взагалі чи планується робота в сфері сільського господарства? З якими питаннями у цій сфері до Вас звертаються селяни?

  5. В Білорусію не пустили, Придністров’я – те саме, в Абхазію коли їдете?

  6. Митниця в Устилузі: Ви справді вірите, що там можна навести порядок? Журналісти нарешті почали писати про той бардак – котловат за 3 мільйони євро, черги і хабарі…. Від вас будуть якісь дії, щоб вивести цих держслужбовців на “чисту воду”?

  7. Пан Ігорю, я думаю, ви вже розібралися хто є хто у Нововолинську? Коли корупцією займетесь? Чи й ви увійшли у “систему”?

  8. Нац Альянсу у Володимирі-Волинському – жити чи не жити?

  9. Прокоментуйте ситуацію з обшуками у Саганюка.

  10. Чи поділяєте Ви думку, що Володимир Великий народився в селі Будятичі? Чи готові сприяти з утворенням там музею під відкритим небом?

  11. Ваша особиста позиція щодо судів над 51 ОМБР.
    Що буде? Чого чекати хлопцям?

  12. Скажіть, у вас багато різних проектів. Постійно читаю новини. То там щось відкрили. На сьогодні учасники АТО потребують допомоги. Чи маєте Ви, які вже проекти, аби підтримати наших солдатів?

  13. Ви якось розповідали, що в окрузі будуть дитячі майданчики, і багато, то коли і чи будуть?

  14. Ігоре Ворлодимировичу, скажіть, чи будуть в цьому році якісь гроші на об’єкти? Вже півроку майже минуло, а держава, так і нічого ще не спрямувала. Або я не знаю. Розкажіть?

  15. Пане Ігоре, а правда, що у Вас особистий конфлікт з Віктором Сапожніковим, і що він не пускає Вас в міські заклади для зустрічей з виборцями у Нововолинську?

  16. Кажуть Ви “помирилися” з Ігорем Палицею, це правда? Вас нещодавно бачили в приміщенні “Директорії”.

  17. В чому суть теми щодо розмитнення авто? В ефірі Нової Волині ви, шановний депутат , сказали, що ці машини мають бути не старіші за 6-7 ( тобто з 2009 року). Як таку машину, навіть ти ніби дешевшій ціні купити простому смертному, який в Нововолинську виживає на зарплату 2200???

  18. Де берете гроші на поїздки в округ? Бачу в новинах зявляєтеся часто. то там Ігор гузь, то там. Скільки грошей йде на це в місяць?

  19. Яка ваша позиція щодо закриття малокомплексних шкіл? Чи варто щоб вони надалі функціонували?

  20. Як можете пояснити підвищення зарплат для народних депутатів? Нічого, що простий вчитель в школі з 30-річним стажем отримує в 8 разів менше, АНІЖ ВИ?!

  21. Навіщо вам, Ігорю, приймальня в Старовижівському районі?? Хочете розширювати свою політичну діяльність?

  22. Ігоре, що скажете про конфлікт між Олегом Мандзюком та Петром Саганюком, де собака зарита?)

  23. Во время визита на Устилуг, вы подняли вопрос взятничества на границе. Как собираетесь бороться с проблемой?

  24. Кажуть що Сапожніков заключив з вами угоду про не напад. Він на наступних виборах – МЕР, а ви – НАРДЕП. Нововолинці очікують від вас рішучих дій в плані Сапожнікова і зміни влади в місті. Очольте процес!!!

  25. Нещодавно Ви їздили до Одеси і зустрічались з людьми Саакашвілі. Придивляєтесь до нової політичної сили? Думаєте, Народний Фронт себе вичерпав?

  26. Ви обіцяли дати гроші на спортзал – заміна підлоги. То ж коли будуть ті гроші?

    • Ви теж багато чого обіцяли ,і ДЕ ВОНО?

  27. Місцеві дєлки відключили людям гарячу воду. От до кого звертатися? Вже тих звернень і відповідей немає куди дівати.

    • Знаю, що Ви теж подали звернення по нашій гарячій воді, бо я дзвонив в приймальню вашу.
      То коли дадуть воду?????
      Вже як В А М толком не скажуть, то не знаю куда дальше.

  28. 1. Коли заборонять перетин кордону авто на ін. реєстрації з громадянами України. Вони купуючи авто за кордоном є фактичними власниками, але авто не вказують у декларацію про доходи, ідуть у соц-без отримують субсидію і я підприємець з своїх доходів маю їм її надати, і що найголовніше створюють той бардак на митниці. А митниця це лице держави. Забороніть їх одним днем, так як було з литовськими авто у 2001р. Або вїзд на авто громадянина України на інз. реєстрації дозволити один раз на місяць і такий перетин стане не вигідним бо прийдеться авто 20 днів тримати закордоном.
    2. Норми які везуть через кордон до 50кг. і 500ЄВ. заставте кожного декларувати. За проїзд з товаром без декларації відповідає митник посадою. Це ухиляння від сплати податків. Перетинаючи кордон з товаром це бізнес і прибутковий, хай реєструються підприємцем і в перед. Ато усі безробітні і усі на субсидіях, а той що носки продає за газ по 7000 платить.
    3. Як там ваша ідея з електронною реєстрацієм у чергу за кордон? Ця ідея мені сподобалась.
    4. Стан доріг у вашому окрузі, Володимир-Луцьк, Володимир-Нововолинськ, Володимир-Любомль. Це найгірші дороги на Волині, це саботаж вашого округу? Ви розумієте що вам тут у нас ще раз обиратись. Я вже мовчу про дорогу Нововолинськ-Іваничі.
    5 За вашу активність як представника 19 округу 4+. Але нам потрібний результат.

  29. Ігор, то скажи чесно, знімеш директора заводу Гунчика чи ні? Знову все заглухло. Область розвалюється, а Гунчик, як гриб приріс до крісла, і ніхто його звідти не викорінить

  30. Оцініть роботу Католика як лідера ОТГ

  31. ШАновний Ігоре!
    Порішайте там на горі з приводу тарифів – ну це ж краю можна датися з тими цінами на газ ! Зараз для підприємств підвищили вартість газу з 4 тисяч до 7 тисяч за куб. Тобто людина яка живе в квартирі площею 50 кв.м. сплачувала за опалення 850 грн., а зараз буде платити в двічі більше… за 50 квадратів – відай мінімалку ! Мінімалку, Карл!!
    Прошу Вас, як нардепа, що голосував за уряд поставити цьому уряд завдання знизити тарифи!!!

  32. яке ваше ставлення до Пархомука, який вас ненавидить і ваших людей в районі нікуди не хоче пускати???

  33. Бадзюнь Андрій разом із своєю вічною подругою Шумською робить в районі все наперекір для Вас, ось і в Павлівці Вас згадав не злим тихим словом. Кого ви бачите на посаді голови Іваничівської РДА ? Наприклад, як Вам Вихованець Ігор? В своїй роботі у Вас багато друзів в районі і хороша команда на чолі з Сапожником А., чого він не став головою РДА?

  34. Що ви зробите для того щоб ОТГ з центром в Овадно була створена чим раніше. Там знаєте хоче долучитись Гайківська сілрада яка є з Турійського району? А це потрібні зміни меж районів?

  35. Чи будете мати власного кандидата на посаду міського голови на наступних виборах, чи можливо підтримаєте того на кого поставить Саганюк П.Д.?

  36. Ви опублікували ото вночі пост про роздачу кошенят. І як, розійшлись?) Ще лишились?)

  37. На Ігоря Лапіна був замах – сьогодні вранці двоє невідомих намагались відібрати у нього сумку, були постріли, але на щастя ніхто не постраждав.
    На Вас нападали?

  38. Скажіть будь ласка. Я знаю велася мова про покладення доріжок легкоатлетичних на стадіон Шахтар. На скільки це реально

Коментування вимкнено, але є можливість надіслати нам повідомлення на пошту - bugorgua@gmail.com

23 Квітня, Вівторок