<

Янукович переписав свої літальні апарати на новий офшор

Цей запис опубліковано більш як рік тому
10:33 | 26.09.2014 / Новини / /
Перегляди
0
/ Коментарі відсутні
https://photo.unian.net

Менеджери екс-президента Віктора Януковича перереєстрували вертольоти Augusta Westland 319 і реактивний літак Falcon 900, які зникли разом із екс-гарантом, на нову фірму. Про це йдеться у сюжеті програми «Гроші».

Після втечі Януковича його літак Falcon бачили на VIP-майданчику московського аеропорту «Внуково». За даними програми, там він знаходиться і зараз. Кілька разів літак бував у Петербурзі, але загалом він літає нечасто.

Літак і вертольоти, загальна вартість яких становить понад $50 млн, зникли з українського реєстру, де ще на початку року значилися за скандальним ТОВ «Центравіа». Ця фірма формально ще існує, але вже не працює.

30 червня Falcon змінив реєстрацію з UR-CRD на M-TSKW. Також перереєстровані і вертольоти: з UR-CRB на M-OLJM і з UR-CRG на M-FLSN.

Відтоді авіапарк Януковича вже прописаний у місті Дуглас на британському острові Мен, що є відомим офшором. Власником цих машин тепер значиться фірма «Бутік Авіейшн Лімітед» (Boutique Aviation Limited). Цю компанію на початку квітня цього року заснували Дебора Хаммонд (D. Hammond) і Ніколь Хьюсон (NicoleHewson). Обидві жінки працюють у фірмі, яка навчає багатих клієнтів ухилятися від податків, зазначає журналіст «Грошей».

Ніколь Хьюсон у 2010 році створила компанію «Аеро Холдінг Лімітед» (AeroHoldingsLimited), яка є одним із засновників української компанії «Центравіа».

«Аеро Холдінг Лімітед» і «Бутік Авіейшн Лімітед» зареєстровані на острові Мен за однією адресою.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

24 Квітня, Середа