<

Як у Нововолинську крутили педалі за здоровий спосіб життя

Цей запис опубліковано більш як рік тому
13:45 | 12.10.2014 / Новини / , /
Перегляди
4
/ коментарі 3
DSC_0921

У Нововолинську відбувся вечірній велоквест за здоровий спосіб життя, – повідомляє інтернет-видання “БУГ”.

Збір учасників розпочався о 18:00 на Центральній площі міста (біля Шевченка) 11 жовтня. Приєднатися могли всі охочі, дітей до 18 років реєстрували за згоди батьків. В заході взяло участь 26 велосипедистів з Нововолинська, що об’єдналися у 6 команд. Підтримали велоквест Бош Авто Сервіс “Формула”, а перед початком змагань з вітальним словом до учасників звернувся директор підприємства Богдан Бадзюнь.

Кожна команда отримала завдання. Необхідно було у відведені 2,5 години розгадати зашифровані місця, знайти їх та сфотографувати.

У результаті переможцем велоквесту стала команда “Бабуїни”, оскільки фони виконали завдання найшвидше, друге місце посіли “ВелоБУГи”, а третє – “БАЙК РАЙД – Нововолинськ”. Команду «Зламки» дискваліфікували через відсутність фотофіксації команди на зашифрованих місцях, проте їм вручили заохочувальні призи за результативність.

“Я отримав безліч вражень під час квесту. Ніколи не думав, що в Нововолинську можна так проводити час. Хочеться ще взяти участь у таких заходах”, – поділився враженнями один із учасників велоквесту.

Своєю чергою, організатор квесту Ярослава Герус розповіла, що захід організували, аби залучити нововолинців до здорового способу життя й заохотити використовувати такий екологічний вид транспорту як велосипед.

«Ми (команда Ігоря Гузя) помітили таку проблему у велосипедному місті Нововолинську, як відсутність велопарковок у людних місцях. Найближчим часом плануємо її вирішити”, – додала  Ярослава Герус.




коментарів: 3
  1. Було круто! Якщо є можливість, будь ласка завантажте оригінали фото на файлообмінник, посилання відішліть на цю пошту sudormail@gmail.com. Команда переможців буде вам дуже вдячна!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

19 Квітня, П’ятниця
18 Квітня, Четвер