<

Які кошти пішли на утримання волинських чиновників

Цей запис опубліковано більш як рік тому
09:38 | 31.10.2014 / Новини / , /
Перегляди
1
/ Коментарі відсутні
1 (4)w

Кошти, отримані внаслідок перевиконання місцевих бюджетів, пішли на утримання чиновників, – повідомляють у Волинській ОДА.

Про це йшлося під час розширеного засідання колегії Волинської облдержадміністрації 30 жовтня, – повідомляє інформаційне агентство Волинські новини.

Голова ОДА  Володимир Гунчик зазначив, що не бачить ініціативи з боку багатьох керівників з облдержадміністрації та керівників районного рівня щодо завершення виконання будівельних робіт, які залишилися у боргах 2013-14 року. Він закликав усіх керівників визначити пріоритети і негайно до кінця року закінчити всі роботи, пов’язані з об’єктами, які знаходилися у незавершеному стані.

З його слів, відповідно до статистики, яку надало Мінекономіки, саме у будівельній галузі області є «мінуси». На це, мовляв, буловнии об’єктивні та суб’єктивні причини.

Володимир Гунчик вимагає протягом жовтня-грудня цього року «серйозно попрацювати для того, щоб дозволити будівельникам завершити роботи». Він звернувся до районних та міських голів, зауваживши, що перевиконання бюджету за 9 місяців цього року становить понад 30 мільйонів гривень.

«Ці кошти, здебільшого, були витрачені на утримання апаратів, заробітну плату посадовців, починаючи від сільських та селищних голів і закінчуючи райрадами та РДА. Це – замість того, щоб сьогодні інвестувати 34 мільйони, які йдуть по перевиконанню бюджетів, на завершення об’єктів незавершеного будівництва, які залишилися з минулих періодів. Якщо так буде виконуватися розподіл цих коштів і їх використання, я не буду дуже інтенсивно просити фіскальну службу докладати максимум зусиль для перевиконання бюджетів, тому що це проїдання. Не розвиток, а проїдання коштів платників податків, які поступили в бюджети місцевих рівнів», – наголосив Володимир Гунчик.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

19 Березня, Вівторок
18 Березня, Понеділок