<

Чому хочуть перенести авторинок у Луцьку

Цей запис опубліковано більш як рік тому
15:51 | 29.10.2014 / Новини / , /
Перегляди
2
/ Коментарі відсутні
original-1304589650

Директор комунального підприємства «АвтоПаркСервіс» пропонує перенести авторинок, бо там неможливо навести порядок, навіть залучаючи даішників.

Про це йшлося під час 65-ї сесії Луцької міської ради сьогодні, 29-го жовтня, – повідомляє інформаційне агентство Волинські новини.

«Є проблема з авторинком. На газонах ставлять машини. Їм ніхто не закон. Що треба зробити, аби навести там порядок?», – звернувся депутат Андрій Козюра до директор КП «АвтоПаркСервіс» Тараса Баса.

«У нас вже був розроблений план дій, пропозиції: перенести авторинок на аеропорт у селищі Крупа чи інші місце. Колись даішники мали повноваження знімати номери з машин і штрафувати їх власників за порушення. Зараз вони вже цього не можуть робити», – пояснив Бас.

Після виступу директора комунального підприємства його почали критикувати депутати за неефективну роботу.

На це Тарас Бас відповів, що неодноразово вносив пропозиції і проекти, як можна розвивати підприємство і збільшувати доходи в міську казну. Втім, ці ініціативи не знайшли підтримки в міськраді.

Окрім того, раніше йшлося про те, що комунальне підприємство «АвтоПаркСервіс» хоче йти тими стежками розвитку, що й одесити і харків’яни: залучати до роботи приватний бізнес.

«Треба було не директора комунального підприємства сюди викликати, а начальника Луцького ДАІ, якщо він не справляється – замінити, бо це питання компетенції правоохоронців», – наголосив депутат Андрій Козюра.

Виступили на захист «АвтоПаркСервіс» й інші депутати.

«На зло мамі не наїмся – за таким принципом багато депутатів чинять. Усе претензії висловлюєте директору, переслідуючи головне завдання – зняти його і поставити свого. Адже ж саме вашими руками у сесійній залі різали крила усім ініціативам підприємства. Якщо хочете критикувати – вносьте пропозиції, а не заганяйте підприємство», – емоційно звернувся до присутніх Андрій Осіпов.

Депутати погодилися у майбутньому переглянути пропозицію щодо перенесення авторинку у Луцьку, якщо, звісно, така пропозиція надійде.

Щодо авторинку, то сьогодні ж, під стінами Луцькради зібралися городяни, які виступили з плакатами проти його функціонування в районі КРЗ.

Як повідомляло Інформаційне агентство Волинські Новини раніше, вулиця Єршова у Луцьку щотижня на кілька днів перетворюється на хаотичну парковку. У дні роботи там авторинку, інформує міське управління ДАІ, в Луцьку збільшується автомобільний потік і збільшується кількість ДТП.

Тим часом, міськрада фактично ігнорує болюче питання, мовляв, проблема, яку можна було б вирішити, таки залишається. А тим часом, поки Державтоіспекція оформлює адмінпротоколи, мешканці міста ж побоюються, аби не сталося біди.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

29 Березня, П’ятниця