<

Чи супроводжуватимуть волинські міліціонери протоколи до ОВК

Цей запис опубліковано більш як рік тому
11:25 | 14.10.2014 / Новини / , , /
Перегляди
1
/ Коментарі відсутні
5704_borcam-s-khakerami-zarplatu-v-1500-grn

У ніч після виборів волинським правоохоронцям, можливо, займуться транспортною проблемою.

Бо в автомобілях, у яких транспортуватимуться протоколи та бюлетені до ОВК, може банально не вистачити місця, – повідомляє інформаційне агентство Волинські новини.

Згідно з чинним законодавством, транспортувати документацію з виборчих дільниць повинні 4 члени дільничої виборчої комісії. Чи буде місце в автомобілі для міліціонера, який теж повинен супроводжувати документи, – відкрите питання.

Про це стало відомо під час круглого столу за участю представників УМВС, Громадської ради при УМВС та громадських організацій, який відбувся 13 жовтня.
Представники громадянської мережі «ОПОРА» нагадали міліціонерам, що, згідно зі змінами в законодавстві, перевозити документи до окружної виборчої комісії повинні 4 члени ДВК. Якщо порахувати ще водія, то місця для міліціонера може й не вистачити. Адже ДВК везти його не зобов’язана. Однак, супроводжувати документи правоохоронці мусять.

Відтак, начальник УМВС Волинської області Петро Шпига пообіцяв подумати над тим, як вирішити цю колізію. Інакше доведеться шукати вихід з ситуації в останній момент. А перевезення документів, зазвичай, відбувається серед ночі.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

18 Квітня, Четвер