<

У Нововолинську розпочався турнір з гандболу

Цей запис опубліковано більш як рік тому
09:01 | 17.10.2014 / Новини / , /
Перегляди
9
/ Коментарі відсутні
DSC_0133

У Нововолинську 16 жовтня розпочався турнір з гандболу серед юнаків 2002-2003 років народження, присвячений пам’яті тренера міжнародної категорії Бориса Макарова, – повідомляє інтернет-видання «БУГ».

Участь у гандбольному турнірі беруть 6 команд: ЗТР (Запоріжжя), «Портовик» (Южний), команда з Маневич, 2 команди з Луцька та команда з Нововолинська.

«У цьому році маємо менше учасників ніж завжди, бо зазвичай до нас приїжджали ще й литовці та поляки. У турнірі беруть участь діти, які тільки починають грати. Чемпіонат для дітей такого віку проводимо щорічно»,- розповів директор Волинського обласного центру фізичного здоров’я «Спорт для всіх» Володимир Новосад.

Він також відзначив тренера Нововолинської команди Івана Корнієвського як невтомного керівника, який вже багато років приводить до перемог нововолинських гандболістів.

Окрім того, директор центру фізичного здоров’я розповів, що гандболісти старшої вікової категорії з Волині грають в Лізі України, і зараз команда захищає честь області на змаганнях у Хмельницькому.

Володимир Новосад також відзначив, що зменшується кількість можливостей для дітей до занять спортом. На Волині наразі діє лише 4 спортивні школи, а раніше було 8.

Нагадаємо, змагання відбуватимуться у Будинку спорту СОК «Шахтар» до  19 жовтня.

.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

24 Квітня, Середа
23 Квітня, Вівторок