<

У Нововолинську показали, що знаходиться у шухляді часу

Цей запис опубліковано більш як рік тому
14:01 | 16.10.2014 / Новини / , /
Перегляди
7
/ Коментарі відсутні
SAMSUNG CAMERA PICTURES

У виставковій залі історичного музею Нововолинська відбулася виставка картин художниці Алли Навроцької «У шухляді часу купкою листи»,- повідомляє інтернет-видання «БУГ».

Це вже друга виставка картин художниці у Нововолинську.

Привітати художницю завітали місцеві художники, начальник відділу з питань внутрішньої політики, взаємодії із засобами масової інформації та зв’язків з громадськістю Світлана Груй, директор історичного музею Нововолинська Ірина Костюк, генеральний директор компанії «РОСА» Інна Гайдученко, та нововолинські поціновувачі образтворчого мистецтва.

Художники звернули увагу на глибокй філософський зміст картин та таланту художниці, та побажали Аллі Навроцькій в подальшому творити із не меншим натхненням.

«Я не можу сказати, що це мій заробіток, це хобі. Буває так, що одну роботу я малюю дуже довго, а буває так, що можу намалювати 5 робіт за день,  якщо маю натхнення. Це не робота, а частинка душі», – сказала Алла Навроцька, яка навчає діток малювати у Нововолнській школі мистецтв вже більше двадцяти років. Також художниця розповіла про свої творчі експерименти у різних стилях малювання, та подякувала усім присутнім за те, що завітали поглянути на її картини.

Гості ж виставки відзначили надзвичайну різнобарвність та оригінальність картин художниці і були в захваті від її робіт.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

28 Березня, Четвер